Κάνε κλικ και δες το μεγαλύτερο τουρμπάνι του κόσμου- ζυγίζει... 50 κιλά!

​Και εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, ένας Ινδός ήλθε και μας διέψευσε… Ο Αβτάρ Σινχ Μαούνι, τα τελευταία 16 χρόνια κυκλοφορεί φορώντας το μεγαλύτερο τουρμπάνι του κόσμου, το οποίο ζυγίζει (κρατηθείτε)… 50 κιλά!
tourbani-indos-470.jpg
Μάλιστα, για να καταφέρει να το τυλίξει στο κεφάλι του χρειάζεται ούτε λίγο ούτε πολύ, συνολικά έξι ώρες. Το ύφασμα του έχει μήκος 644 μέτρα ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι είναι χαρούμενος που το φοράει!
tourbani-indos-470-4.jpg
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο 60χρονος κυκλοφορεί, έχοντας πάνω του διάφορα σπαθιά και άλλα όπλα, τα οποία συνολικά ζυγίζουν 30 κιλά. Αυτό σημαίνει ότι καθημερινά, κυκλοφορεί και κάνει τις δουλειές του, με 80 κιλά επιπλέον βάρος!
tourbani-indos-470-5.jpg
Ο εκκεντρικός Ινδός, λόγω του ύψους του τουρμπανιού δεν χωράει σε αμάξι και για αυτό χρησιμοποιεί μια μηχανή για την μετακίνηση του. Όπως καταλαβαίνετε, καβαλώντας τη μηχανή και κάνοντας τις βόλτες του, μαγνητίζει χιλιάδες βλέμματα λόγω της ιδιαίτερης ενδυμασίας του!
tourbani-indos-470-6.jpg

Το είδαμε εδω...
Κάνε κλικ και δες το μεγαλύτερο τουρμπάνι του κόσμου- ζυγίζει... 50 κιλά! Κάνε κλικ και δες το μεγαλύτερο τουρμπάνι του κόσμου- ζυγίζει... 50 κιλά! Reviewed by Unknown on 22:53 Rating: 5
Από το Blogger.