Απίστευτο: Μετέτρεψε το χωράφι σε ιδιωτικό δρόμο και έβαλε διόδια!


Απίστευτο: Μετέτρεψε το χωράφι σε ιδιωτικό δρόμο και έβαλε διόδια! (Φωτογραφίες+Βίντεο)

Απίστευτη και όμως αληθινή είναι η ιδέα ενός επιχειρηματία στη Βρετανία ο οποίος έφτιαξε το δικό του ιδιωτικό δρόμο και… τοποθέτησε σταθμό διοδίων με κόστος 2 λίρες για όποιον επιθυμεί να περάσει!



Ο λόγος για τον Mike Watts ο οποίος γνώριζε πως σε ένα συγκεκριμένο σημείο του A431 μεταξύ του Μπρίστολ και του Μπαθ, σημειώνονται αρκετά συχνά κατολισθήσεις με αποτέλεσμα να διακόπτεται για αρκετό καιρό η κυκλοφορία των οχημάτων.

Έτσι, αγόρασε ένα χωράφι και δημιούργησε μία μίνι παράκαμψη, έναν ιδιωτικό δρόμο, που δεν επηρεαζόταν από κατολισθήσεις και είναι αρκετά πιο σύντομος από τον κανονικό. Έτσι, ακόμα και όταν ο κανονικός δρόμος είναι ανοικτός, δεν είναι λίγοι εκείνοι που μπαίνουν στον Kelston Road προκειμένου να προσπεράσουν κάποιο βαρύ όχημα ή απλά για να κόψουν δρόμο.

Όπως γράφει η Daily Mail, το κόστος των διοδίων είναι 2 λίρες για τα αυτοκίνητα και 1 λίρα για τις μηχανές. Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρει πως τον περασμένο Φεβρουάριο ο δρόμος είχε κλείσει έπειτα από κατολίσθηση και οι Αρχές διαβεβαίωσαν πως δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

Συνολικά του κόστισε 150.000 λίρες προκειμένου να δημιουργηθεί ο δρόμος που έχει μήκος περίπου 310 μέτρα. Ο επιχειρηματίας, μιλώντας στην Western Daily Press, τόνισε: «Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που δεν επιθυμούν να πληρώσουν αλλά υπάρχει και μία ομάδα οδηγών που πιστεύουν ότι ο ιδιωτικός δρόμος θα τους γλιτώσει από χρήματα μέσω οικονομίας καυσίμου και χρόνου. Αν κάποιος δεν επιθυμεί, δεν τον χρησιμοποιεί».

ΠΗΓΗ
Απίστευτο: Μετέτρεψε το χωράφι σε ιδιωτικό δρόμο και έβαλε διόδια! Απίστευτο: Μετέτρεψε το χωράφι σε ιδιωτικό δρόμο και έβαλε διόδια! Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 18:00 Rating: 5
Από το Blogger.