Μέσι ο…τζαμπατζής! Διαβάστε την χλιδάτη ζωή που κάνει ο Αργεντινός σούπερ σταρ στο… τζάμπα!


7



Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός μίλησε στην “Sovietskiy Sport” και προέβη σε ορισμένες πραγματικά απίθανες αποκαλύψεις που αφορούν στα δύο μεγάλα αστέρια εκείνης της χρονιάς.






“Δεν έχω γνωρίσει άλλον τόσο δυνατό χαρακτήρα. Πολύς κόσμος ήταν εναντίον του στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν τον ένοιαζε πραγματικά και εστίαζε στο ποδόσφαιρο“, δήλωσε αρχικά ο στόπερ της Σαχτάρ Ντόνετσκ για τον Ιμπραΐμοβιτς.

“Δεν τον πείραζε να μαλώνει τον Τσάβι και τον Αντρές Ινιέστα. Θυμάμαι που είπε στον Τσάβι “ρε κλόουν, τι πάσα ήταν αυτή”, μετά από μία κακή μεταβίβαση στην προπόνηση. Μας έλεγε ότι όταν είναι καλός στην προπόνηση, το ηθικό του ανεβαίνει και αισθάνεται σαν θεός όταν έρχεται η ώρα του αγώνα. Δεν λέω ότι είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, αλλά είναι απίστευτη προσωπικότητα. Ο χαρακτήρας του μπορεί να προκάλεσε προβλήματα στον προπονητή, αλλά ήταν ο καλύτερος για μένα“.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε και για τον Μέσι, εστιάζοντας στον ταπεινό χαρακτήρα: “Εν συγκρίσει με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος πάντα χρειαζόταν να αισθάνεται ηγέτης, ο Μέσι δεν ενδιαφερόταν. Δεν ήταν απαραίτητο“.

Στη συνέχεια, ο Τσιγκρίνσκι διηγήθηκε ορισμένες ιστορίες με τον Αργεντινό: “Θυμάμαι στα αποδυτήρια, ο Λέο πάντα είχε ένα κουτί με κάρτες, δώρα, γλυκά (σ.σ. από θαυμαστές). Δεν μπορούσε να πάει πουθενά. Μία φορά έπεσα πάνω του σε ένα εστιατόριο και τρώγαμε μαζί. Μου είπε ότι έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που πλήρωσε για οτιδήποτε από την τσέπη του. Τα εστιατόρια τον σέρβιραν δωρεάν, ακόμα και τα βενζινάδικα τον γέμιζαν τζάμπα“.

“Ο Μέσι όσο εκρηκτικός είναι μέσα στο γήπεδο τόσο ήρεμος είναι έξω απ’ αυτό. Σαν να κατεβάζει έναν διακόπτη. Μόλις τέλειωνε η προπόνηση ή ο αγώνας έψαχνε για την ήσυχη γωνιά όπου θα περνούσε απαρατήρητος, έπαιζε με το κινητό του ή απλά καθόταν χωρίς να κάνει τίποτα, χαμένος στις σκέψεις του. Σαν χελώνα που μπαίνει στο καβούκι της“.
Μέσι ο…τζαμπατζής! Διαβάστε την χλιδάτη ζωή που κάνει ο Αργεντινός σούπερ σταρ στο… τζάμπα! Μέσι ο…τζαμπατζής! Διαβάστε την χλιδάτη ζωή που κάνει ο Αργεντινός σούπερ σταρ στο… τζάμπα! Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 19:00 Rating: 5
Από το Blogger.