Βίντεο: Αστυνομικοί μπαίνουν σε λάθος σπίτι και τα κάνουν γυαλιά καρφιά



Απίστευτο περιστατικό στις ΗΠΑ. Ειδικές δυνάμεις, κάνουν λάθος στο σπίτι και αντί για κακοποιό, πιάνουν μια 68χρονη. Θαυμάστε τους! (Vid)

Στο σπίτι μιας 68χρονης γυναίκας εισέβαλαν κατά λάθος οι ειδικές δυνάμεις των Η.Π.Α στο  Evansville στην πολιτεία της Ιndiana. Η αστυνομία αναζητούσε κάποιον ύποπτο ωστόσο  μπήκε σε λάθος σπίτι!


Άνδρες των ειδικών δυνάμεων έσπασαν τη τζαμαρία  του σπιτιού και έριξαν χειροβομβίδα κρότου λάμψης μέσα στο σπίτι. Ψάχνοντας τον ύποπτο έπεσαν πάνω στην 18χρονη θετή κόρη της Louise Milan και αφού της πέρασαν χειροπέδες κατάσχεσαν και τον υπολογιστή της. Στη συνέχεια αφού διέλυσαν στη κυριολεξία το σπίτι βρήκαν και την 68χρονη και πέρασαν και σε αυτήν χειροπέδες.
Η 68χρονη κατέθεσε αγωγή εναντίον της πόλης της Evansville. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την γκάφα των ειδικών δυνάμεων το FBI συνέλαβε αργότερα τον Derrick Murray, που ζούσε σε κοντινή απόσταση από την οικία της 68χρονης.
Ο Murray, ήταν ο άνθρωπος που αναζητούσαν στην αρχή, πριν κάνουν λάθος στο σπίτι!
Τα πλάνα καταγράφηκαν από κάμερα στο κράνος αστυνομικού των ειδικών δυνάμεων που μπήκε στο σπίτι.

Swat Team Raids Innocent Woman's από stefanelonikitelo

ΠΗΓΗ
Βίντεο: Αστυνομικοί μπαίνουν σε λάθος σπίτι και τα κάνουν γυαλιά καρφιά Βίντεο: Αστυνομικοί μπαίνουν σε λάθος σπίτι και τα κάνουν γυαλιά καρφιά Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 20:00 Rating: 5
Από το Blogger.