Τέλος το μυστήριο με τον "εξωγήινο" στην Σελήνη - Τι απάντησε η NASA








Αυτό που το defencenet.gr το είπε πριν δέκα ημέρες το λέει τώρα επίσημα και η NASA αναφορικά με το περίφημο βίντεο που κυκλοφόρησε στο Youtube, στο οποίο διακρίνεται σε σταθερή όμως και όχι κινούμενη εικόνα μία ανθρωπόμορφη φιγούρα να περπατάει στη Σελήνη.





Το βίντεο έγινε viral μέσα σε λίγες μόλις ώρες και οι θεωρίες σχετικά με το τι είναι η συγκεκριμένη σκιά είναι ποικίλες. Πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για εξωγήινο, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι πρόκειται απλώς για μία σκιά που δημιουργείται από τους κοντινούς βράχους.

Η NASA ήρθε να βάλει τέλος στις φημολογίες. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η συγκεκριμένη σκιά που εμφανίζεται στο φιλμ, μπορεί να είναι σκόνη ή μία γρατζουνιά στην αρνητική αποτύπωση της εικόνας.

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο να είναι απλά το αποτελέσμα της ευφάνταστης δημιουργίας κάποιου "φαν" του είδους στο photoshop, κάτι που θεωρούμε και ως πιθανότερο.





Τέλος το μυστήριο με τον "εξωγήινο" στην Σελήνη - Τι απάντησε η NASA Τέλος το μυστήριο με τον "εξωγήινο" στην Σελήνη - Τι απάντησε η NASA Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 15:30 Rating: 5
Από το Blogger.