Γαλλία: τα 21.807 τηλεφωνήματα στην πρώην του τον έστειλαν φυλακή!

Γαλλία: τα 21.807 τηλεφωνήματα στην πρώην του τον έστειλαν φυλακή!Ορισμένες φορές ο έρωτας είναι τόσο δυνατός που μπορεί να μας οδηγήσει στην υπερβολή. Ωστόσο μια εντελώς νέα διάσταση στη λέξη «υπερβολή» έδωσε 33χρονος άνδρας στη Γαλλία, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών επειδή τηλεφώνησε και έστειλε μηνύματα 21.807 φορές στην πρώην κοπέλα του!





Ο 33χρονος ήθελε με αυτή την πίεση που ασκούσε στην πρώην αγαπημένη του να την υποχρεώσει να τον ευχαριστήσει για επισκευές που έκανε στο διαμέρισμά τους, ενώ της ζητούσε και αποζημίωση για τον κόπο του!
Πέραν της φυλάκισης, η οποία θα διαρκέσει πραγματικά 4 μήνες, ο νεαρός άνδρας θα πρέπει να καταβάλει και αποζημίωση της τάξεως των 1.000 ευρώ, ενώ θα πρέπει να δεχτεί και ψυχολογική βοήθεια ενός ειδικού.
Παράλληλα, ο 33χρονος δεν πρέπει ποτέ, φυσικά, να επικοινωνήσει με την πρώην του, με την οποία έχουν χωρίσει από το 2011…
Ο ίδιος, σχολιάζοντας τις πράξεις του, παραδέχτηκε ότι αυτό που έκανε «ήταν ανόητο».
Το είδαμε εδω...
Γαλλία: τα 21.807 τηλεφωνήματα στην πρώην του τον έστειλαν φυλακή! Γαλλία: τα 21.807 τηλεφωνήματα στην πρώην του τον έστειλαν φυλακή! Reviewed by Unknown on 01:20 Rating: 5
Από το Blogger.