Μαγαζί που πουλάει προϊόντα μόνο για... υπερήρωες!



Νομίζετε ότι έχετε ό, τι χρειάζεται για να γίνετε ένας υπερήρωας, αλλά δεν διαθέτετε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και υπερδυνάμεις;



Μην ανησυχείτε, στον πραγματικό κόσμο, η αντιύλη και η αθανασία μπορούν να αγοραστεί με το... κιλό. Λοιπόν, τουλάχιστον στο κατάστημα «Προμήθειες Σούπερηρώων» στο Μπρούκλιν μπορείτε.
Μπορείτε να βρείτε x-ray γυαλιά, γάντζους, κουτιά βαρύτητας, υγρό κλωνοποίησης, ακόμη και μια αόρατη δέσμη που κοστίζει 42 εκατομμύρια δολάρια.
Ό, τι χρειάζεστε για να κάνετε την καταπολέμηση του εγκλήματος ευκολότερη, αυτοί οι τύποι το έχουν.
alt
Το κατάστημα είναι πάντα απασχολημένο ιδίως τις Απόκριες, και πολύ ωραίο να πηγαίνεις σε πραγματικό κατάστημα για να πάρεις υπερδυνάμεις από το ράφι και να δοκιμάσεις κοστούμια. 
alt
Αλλά το κατάστημα δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται. Ουσιαστικά «πίσω» από το κατάστημα βρίσκεται ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα την Νέα Υόρκη που προωθεί την δημιουργικότητα των παιδιών στο γράψιμο, είτε μυθιστορημάτων είτε κόμικ είτε απλά άρθρα.
Και μάλιστα αυτή η εκπαίδευση λαμβάνει χώρα στο πίσω μέρος του καταστήματος, που μπορεί να εισέλθει κάποιος αφ' ότου περάσει την μυστική πόρτα.
Οπότε αν τύχει και ψωνίζετε από το μαγαζί και ξαφνικά ακούσετε γέλια παιδιών... μη φρικάρετε. Είναι για καλό σκοπό.


Μαγαζί που πουλάει προϊόντα μόνο για... υπερήρωες! Μαγαζί που πουλάει προϊόντα μόνο για... υπερήρωες! Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 12:00 Rating: 5
Από το Blogger.