Τρεις Πυροσβέστες που ήταν στους Δίδυμους Πύργους, πέθαναν την ίδια μέρα από καρκίνοΔεκατρία χρόνια και λίγες μέρες, μετά την 11η Σεπτεμβρίου και το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους, τρεις Πυροσβέστες που μετείχαν εκείνη τη μέρα στις επιχειρήσεις διάσωσης στο «Σημείο Μηδέν» πέθαναν από καρκίνο την ίδια μέρα.Ο αξιωματικός της πυροσβεστικής Χάουαρντ Μπίσκοφ, 58 ετών και οι πυροσβέστες Ρόμπερτ Λίβερ, 56 ετών και Ντάνιελ Χέγκλουντ, 58 ετών έφυγαν από τη ζωή τη Δευτέρα, με διαφορά λίγων μόνο ωρών.

Χιλιάδες άνθρωποι που βγήκαν ζωντανοί από τους Πύργους ή άλλοι που μετείχαν στις προσπάθειες διάσωσης ή και περιορισμού της καταστροφής έχουν διαγνωσθεί με καρκίνο ή άλλες σοβαρές ασθένειες.

Οι γιατροί και οι επιστήμονες δεν έχουν καταφέρει να προσδιορίσουν ακριβώς, πώς συνδέεται η ασθένεια με ό,τι συνέβη στους Δίδυμους Πύργους.

Είναι όμως δεδομένο πως οι άνθρωποι αυτοί βρέθηκαν σε ένα περιβάλλον με τρομερά υψηλές θερμοκρασίες, εισέπνευσαν τοξικά, είτε αυτά είχαν να κάνουν με τα καύσιμα των αεροπλάνων που καιγόταν, είτε με το λιώσιμο των υλικών που ήταν χτισμένοι οι Πύργοι και ό,τι υπήρχε μέσα σ’ αυτούς, είτε από την τοξική σκόνη που απλώθηκε στην περιοχή πριν και μετά την κατάρρευση των τεράστιων κτισμάτων.

Σημειώνεται, πάντως, ότι τουλάχιστον 1.000 θάνατοι έχουν συνδεθεί με το τοξικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε τη μέρα εκείνη, μέσα και έξω από τους Δίδυμους Πύργους λίγο μετά την τρομοκρατική επίθεση που στοιχειώνει μέχρι σήμερα την Αμερική. 

ΠΗΓΗ
Τρεις Πυροσβέστες που ήταν στους Δίδυμους Πύργους, πέθαναν την ίδια μέρα από καρκίνο Τρεις Πυροσβέστες που ήταν στους Δίδυμους Πύργους, πέθαναν την ίδια μέρα από καρκίνο Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 13:30 Rating: 5
Από το Blogger.