Η Κούρδισσα που θεωρείται ο φόβος και ο τρόμος των Τζιχαντιστών Έχει σκοτώσει πάνω από 100 μέλη της ISIS



Μια Κούρδισσα που είναι γνωστή μόνο με το όνομα Rehana, θεωρείται ο φόβος και ο τρόμος των τζιχαντιστών καθώς σύμφωνα με τα διεθνή μίντια, φέρεται ότι έχει αφαιρέσει τη ζωή τουλάχιστον 100 μελών του Ισλαμικού κράτους....

Το απίστευτο επίτευγμα χαιρετίστηκε με ένα tweet που απέστειλε ο δημοσιογράφος Pawan Durani πριν από τρεις ημέρες , λέγοντας ότι οι δολοφονίες πραγματοποιήθηκαν, ενώ οι Κούρδοι υπερασπίζονταν την πόλη της Συρίας Kobane.Οι International Business Times αναφέρουν ωστόσο, επικαλούμενες διάφορες πηγές, ότι η συγκεκριμένη γυναίκα συνελήφθη και εκτελέστηκε. Μάλιστα, κυκλοφορεί και μια φωτογραφία που δείχνει το άψυχο σώμα της ενώ όπως οι 100 δολοφονίες της, έτσι και ο θάνατος της Rehana δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.

Η φερόμενη ηρωίδα του πολέμου, μαζί με πολλές άλλες γενναίες γυναίκες, ανήκουν στην ανεξάρτητη κουρδική πολιτοφυλακή, τις Μονάδες Προστασίας του λαού.

Αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή με τους άνδρες συναδέλφους τους και υπολογίζονται ότι μέχρι στιγμής τουλάχιστον 7.000 έως 10.000 Σύροι Κούρδοι μάχονται κατά του ισλαμικού κράτους.





ΠΗΓΗ
Η Κούρδισσα που θεωρείται ο φόβος και ο τρόμος των Τζιχαντιστών Έχει σκοτώσει πάνω από 100 μέλη της ISIS Η Κούρδισσα που θεωρείται ο φόβος και ο τρόμος των Τζιχαντιστών Έχει σκοτώσει πάνω από 100 μέλη της ISIS Reviewed by Unknown on 02:00 Rating: 5
Από το Blogger.