Βρήκε τον παπαγάλο του μετά από 4 χρόνια, αλλά μιλάει άλλη γλώσσα!

Τέσσερα χρόνια μετά την εξαφάνιση του παπαγάλου του, του Νάιτζελ, ο Βρετανός Ντάρεν Τσικ είχε πάψει να πιστεύει ότι θα τον ξαναδεί. Κι όμως, χάρη στο μικροτσίπ που του είχε τοποθετήσει, ο Νάιτζελ είναι και πάλι στο σπίτι του. Απλά, πλέον δε μιλά αγγλικά με τη χαρακτηριστική βρετανική προφορά, αλλά... ισπανικά!


Ο Νάιτζελ, που ανήκει στο είδος του αφρικανικού γκρίζου παπαγάλου, εντοπίστηκε στη νότια Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών από μία κτηνίατρο, η οποία τον πέρασε για τον δικό της παπαγάλο, που εξαφανίστηκε πριν από μερικούς μήνες. Η κτηνίατρος έλεγξε το μικροτσίπ του Νάιτζελ και εντόπισε τον ιδιοκτήτη του, με τον οποίο και επικοινώνησε.

“Είπα ποια είμαι, και ρώτησα, έχετε χάσει ένα πουλί; Αρχικά είπε όχι, αλλά νόμιζε ότι εννοούσα πρόσφατα”, δήλωσε η κτηνίατρος Τερέζα Μίκο.

Ο Νάιτζελ επέστρεψε στο σπίτι του, ενώ παραμένει άγνωστο το πού βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια και πώς ακριβώς... ξέχασε τα αγγλικά του και έμαθε ισπανικά!
ΠΗΓΗ
Βρήκε τον παπαγάλο του μετά από 4 χρόνια, αλλά μιλάει άλλη γλώσσα! Βρήκε τον παπαγάλο του μετά από 4 χρόνια, αλλά μιλάει άλλη γλώσσα! Reviewed by Unknown on 10:15 Rating: 5
Από το Blogger.