Θρίλερ στην Καλαμάτα - Ηλικιωμένη βρέθηκε θαμμένη στο σπίτι της κόρης της (Φωτογραφίες)





Θρίλερ στην Καλαμάτα όπου η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε «χτισμένο», κάτω από την ταράτσα του σπιτιού της κόρης της, το άψυχο σώμα μιας ηλικιωμένης γυναίκας.



Σύμφνωνα με το pelopnews, η ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκε από κατοίκους του χωριού Μεγάλη Μαντίνεια οι οποίοι είχαν να δουν την ηλικιωμένη από τις 10 Αυγούστου, όταν η κόρη της την μετέρερε με ταξί από το νοσοκομείο, στο σπίτι της στο χωριό.

Πριν μερικές ημέρες, η κόρη της ηλικιωμένης, φώναξε έναν εργάτη και έχτισε το κάτω μέρος της βεράντας, χωρίς όπως λέει ο ίδιος να αντιληφθεί κάτι ύποπτο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί παραξενεύτηκαν από το φρέσκο κτισμένο σημείο και σπάζοντάς το ανακάλυψαν το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας, τυλιγμένο με σεντόνια.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος καλείται να αποφανθεί για τα αίτια θανάτου της γυναίκας, κι αν αυτά αποδίδονται σε φυσικά αίτια ή σε εγκληματική ενέργεια.

Σημειώνεται ότι η κόρη της άτυχης ηλικιωμένης νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε τις προηγούμενες ημέρες, καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Δείτε τις Φωτογραφίες:





ΠΗΓΗ
Θρίλερ στην Καλαμάτα - Ηλικιωμένη βρέθηκε θαμμένη στο σπίτι της κόρης της (Φωτογραφίες) Θρίλερ στην Καλαμάτα - Ηλικιωμένη βρέθηκε θαμμένη στο σπίτι της κόρης της (Φωτογραφίες) Reviewed by F.R.A.U.L.E.I.N AC on 00:00 Rating: 5
Από το Blogger.