Απεβίωσε o Emoto Masaru


The secret message of water Emoto Masaru (1)Αγαπητοί φίλοι του Masaru.


Νωρίς το πρωί, o Emoto Masaru απεβίωσε ειρηνικά με τη σύζυγό του στο πλευρό του.
«If you would like to show your love and gratitude we are accepting donations in lieu of flowers. Dr. Emoto gave me the greatest sense of purpose in my life. I am eternally grateful for him showing me the truth about water and myself. I will never forget the day we met when he chimed his tuning fork and said to me, «You and I… We resonate!» and from that day forth I have given my love and support for his important mission for peace on this planet and I will continue on and shine his light where ever I can. Thank you and I love you Emoto sensei for all eternity.»



Dear friends of Masaru, Early this morning, Masaru has passed away peacefully with his wife by his side. Since he became ill in Shanghai, he has received so much love and gratitude from his dear friends of all over the world. He was very encouraged and happy to receive your kind messages with love.
His last word was «Arigato». («Thank you» in Japanese) We believe his last word was to you, everybody. He was so grateful for you and thanked you all so very much. He used to say, «Life is LOVE which is a gift from God and parents, and DEATH is gratitude for going to a new dimension». So now he is in another dimension and continues to look over us warmly with love and gratitude.
We are going to carry on his mission of spreading the power of «love and gratitude». We thank you very much for offering prayers for Dr. Emoto, and please send your love, light, and gratitude to him once again.
With much love and gratitude
IHM Staff
***

Dr. Masaru Emoto «Το μυστικό μήνυμα του νερού»
«Όλα όσα είμαστε είναι το αποτέλεσμα αυτών που έχουμε στο νου. Ο νους είναι τα πάντα και αυτά  που σκεφτόμαστε και αυτά που γινόμαστε.» Σιντάρτα Γαουτάμα
Η Αγάπη είναι το βασικό συστατικό της Επιτυχίας,  της Ευτυχίας και της Ειρήνης. Το συστατικό Της Ζωής.
Χωρίς αυτή η ζωή Ενεργειακά  είναι άδεια. Με την Αγάπη η ζωή γεμίζει χαρά, ζεστασιά και ικανοποίηση. Με την Αγάπη προς όλους, ότι κι αν συμβαίνει  αποκτάς Δύναμη. Μια δύναμη που μόνο οι αληθινά μεγάλοι άνθρωποι, οι Μάγοι, διαθέτουν. Μια αληθινά μεγάλη Ενεργειακή δύναμη που μόνο αν την βιώσεις θα αντιληφθείς  το μεγαλείο και την Δύναμη της. Αγάπη δεν είναι αυτό το χλιαρό και γλοιώδες δούναι και λαβείν που βιώνουμε γύρω μας, ούτε εκπορεύεται από την καρδιά, ούτε είναι συναίσθημα. Εχουμε αναφερθεί αλλού, σήμερα ας δουμε τι κάνει η αγάπη στο νερό.
Δες τι καταπληκτικά πράγματα κάνουν οι Σκέψεις στο νερό και  αναρωτήσου,  τι μπορεί στ’ αλήθεια να κάνουν σε έναν άνθρωπο;  Τι μπορεί να κάνουν σε εσένα και στο περιβάλλον σου οι δικές σου σκέψεις; Αν έχεις Δικές σου Σκέψεις.  Αυτές οι καταπληκτικές φωτογραφίες δείχνουν παγωμένους κρυστάλλους νερού  αφού πριν έχουν δεχτεί ΜΗ Φυσικά ερεθίσματα. O dr. Emoto έβαλε ετικέτες σε μπουκάλια με καθαρό νερό γράφοντας επάνω  εκφράσεις ανθρωπίνων συναισθημάτων και ιδεών.  Κάποιες ήταν Ενεργειακά θετικές και όμορφες όπως «σ’ ευχαριστώ» «σ’ αγαπώ είσαι όμορφο» και το «Αγάπη».  Άλλες ήταν Ενεργειακά αρνητικές και άσχημες όπως «σε μισώ θέλω να σε σκοτώσω» «με αηδιάζεις».
Αντίθετα με την επικρατούσα αντίληψη και θεωρία της λογικής η της επιστήμης το νερό αντέδρασε σε όλες τις εκφράσεις ανθρώπινης σκέψης ακόμη και αν αυτές οι σκέψεις δεν δημιούργησαν μετρήσιμη φυσική δραστηριότητα. Το νερό με τα Ενεργειακά θετικά και όμορφα μηνύματα έδωσε ωραίους και αρμονικά σχεδιασμένους κρυστάλλους, αντίθετα το νερό με τις Ενεργειακά αρνητικές σκέψεις έδωσε άσχημους και παραμορφωμένους κρυστάλλους.
Κι όμως το νερό είναι ζωντανό! Για πρώτη φορά, μέσα από έγκυρα επιστημονικά πειράματα, αποδεικνύεται η εκπληκτική ανταπόκριση του νερού στη μουσική και στα ανθρώπινα συναισθήματα.
Ο Ιάπωνας επιστήμονας Dr. Masaru Emoto, επιχειρεί κάτι που μέχρι σήμερα φαινόταν αδιανόητο: να αποδείξει ότι το νερό είναι μια ζωντανή οντότητα που ανταποκρίνεται συνειδητά όχι μόνο στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος του αλλά και στις ανθρώπινες ψυχικές ενέργειες! Με τη βοήθεια της σύγχρονης επιστήμης και επιστρατεύοντας ένα προηγμένο τεχνολογικά όργανο, τον Αναλυτή Μαγνητικού Συντονισμού, ερευνά την κρυσταλλική μορφή του νερού και αποτυπώνει φωτογραφικά τις αλλαγές που επιφέρουν σ’ αυτήν οι ποικίλες περιβαλλοντολογικές και ανθρώπινες επιδράσεις.
Ποιές είναι οι μουσικές προτιμήσεις του νερού;
Πώς αντιδρά όταν του μιλήσουμε με αγάπη;
Πώς ανταποκρίνεται στις σκέψεις και τις προθέσεις μας;
Πόσο υποφέρει το νερό από την ρύπανση του περιβάλλοντος;
Ποιά διαφορετικά πρόσωπα εμφανίζει στην πόλη ή την ύπαιθρο;
Έτσι αποδεικνύεται πλέον επιστημονικά ότι η ενέργεια του περιβάλλοντος, η μουσική, αλλά και τα λόγια, οι σκέψεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων, επηρεάζουν άμεσα τη δομή των κρυστάλλων του νερού, το οποίο κυριολεκτικά αισθάνεται και αντιδρά σαν μια ζωντανή οντότητα!
Οι θεραπευτικές και ψυχοθεραπευτικές προεκτάσεις των εκπληκτικών αυτών πειραμάτων του Δρος Εμότο είναι τεράστιες, δεδομένου ότι και το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά το μέγα μέρος του από νερό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Εάν το νερό – και άγνωστο μέχρι σήμερα, πόσες άλλες ουσίες – είναι πράγματι ζωντανό, έχοντας την ικανότητα να σκέφτεται, να αισθάνεται και να αντιδρά στα ανθρώπινα συναισθήματα, τότε οδηγούμαστε σε μια νέα και καθ’ όλα ανατρεπτική θεώρηση για το σύμπαν και τις ενέργειες που γεννούν και καθορίζουν τον παράγοντα συνείδηση.
Και αν η συνείδηση είναι κάτι το οποίο υπερβαίνει τους περιορισμούς του χώρου και του χρόνου, εμποτίζοντας ακόμα και την «άψυχη» ύλη, ποιο είναι το πεδίο μέσω του οποίου διαδίδεται και ποια η «ουσία» από την οποία αποτελείται;
Όλα αυτά οδηγούν στην αναγκαιότητα της δημιουργίας μιας νέας Φυσικής που, γεφυρώνοντας το χάσμα ανάμεσα στη δυτική επιστήμη και την αρχαία σοφία, θα «ξαναδεί» τη φύση μ’ ένα νέο μάτι, πιο ευρύ, πιο απροκάλυπτο και πιο πνευματικό.
Ο Δρ Εμότο έβαλε ετικέτες σε μπουκάλια με νερό με εκφράσεις ανθρωπίνων συναισθημάτων και ιδεών. Μερικές ήταν θετικές, όπως το «σε ευχαριστώ» και το «αγάπη». Άλλες ήταν αρνητικές, όπως η ετικέτα που έγραφε «Με κάνεις να αηδιάζω, θα σε σκοτώσω». Σε αντίθεση με την επικρατούσα πείρα και γνώση της επιστήμης, το νερό αντέδρασε σε αυτές τις εκφράσεις συνειδητότητας, ακόμη και αν οι λέξεις δεν δημιούργησαν μετρήσιμη φυσική δραστηριότητα. Το νερό με τα θετικά μηνύματα έδωσε ωραίους κρυστάλλους. Το νερό με τα αρνητικά μηνύματα έδωσε άσχημους και παραμορφωμένους κρυστάλλους.
Αυτό που ενώνει όλη την γνωστή ανθρώπινη ζωή – στην πραγματικότητα όλη την γνωστή ζωή -  είναι το νερό. Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 70% μέχρι 90% νερό.  Η επιφάνεια της γης είναι επί το πλείστον υδάτινη.  Εδώ ο dr. Emoto  πηγαίνει κατευθείαν στο κέντρο ενός κοινού στοιχείου που διαθέτει από  η ζωή. Το Νερό.
Βλέποντας την ικανότητα του νερού όχι μόνο να επηρεάζεται αλλά και να δρα από μια και μόνο σκέψη τότε σκέψου τι μπορεί να κάνει η Σκέψη της Αγάπης προς τους άλλους ανθρώπους.  Προς Όλους τους ανθρώπους.
Στην Κβαντική Φυσική η Σκέψη του Παρατηρητή είναι που διαμορφώνει την πραγματικότητα. Αυτή η θεωρία βρίσκει εφαρμογή παντού και στον προσωπικό σου κόσμο, αφού είναι κομμάτι του Όλου.  Ακόμη η Κβαντική λέει πως για την πραγματικότητα που δημιουργείται από τον Παρατηρητή. Η Πρόθεση  και η Σκέψη είναι οι πραγματικές δυνάμεις της δημιουργίας.
Αν θέλεις  να Δεις  αυτή τη Δύναμη κοίταξε γύρω σου.  Από το αγριολούλουδο στον λασπωμένο δρόμο μέχρι το εθνικό δίκτυο υπολογιστών και από το χαμόγελο ενός παιδιού μέχρι μια συμφωνία του Μότσαρτ, όλα ξεκίνησαν από την Σκέψη -Μια Σκέψη- του Παρατηρητή.  Αν αυτή η Σκέψη πάλλεται από Αγάπη και  τα αποτελέσματα της μπορούμε να τα δούμε ακόμη και στο νερό φαντάσου τι γίνεται στον άνθρωπο.
Ναι το νερο έχει μνήμη. Όπως ο άνθρωπος, έτσι και τα στοιχεία της φύσης έχουν τη δική τους μνήμη, πάνω στην οποία καταγράφονται πληροφορίες από εξωγενεις παράγοντες. Το νερό μας λέει να κοιτάξουμε βαθύτερα μέσα μας. Όταν κοιτάζουμε τον εαυτό μας στον καθρέπτη του νερού, το μήνυμα που μας δίνει είναι απίστευτα ξεκάθαρο και διαυγές. Το σώμα μοιάζει πολύ με σφουγγάρι και αποτελείται από τρισεκατομμύρια κάμερες – είναι τα κύτταρα που περιέχουν νερό. Η ποιότητα της ζωής μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποιότητα του νερού γύρω μας.
Κάθε οργανισμός διαθέτει ένα ενεργειακό σώμα ηλεκτρομαγνητικής υφής που περιέχει το φυσικό σώμα, το οποίο αποτελεί και μια προστατευτική «πανοπλία». Αυτό το ενεργειακό σώμα είναι που ονομαζουμε αιθερικό πεδίο. Διακρίνουμε δυο μεγέθη στο αιθερικό πεδίο κάθε ζώντος οργανισμού. Την ένταση του αιθερικού πεδίου που χαρακτηρίζει τον βαθμό ζωντάνιας του και την ποιότητα του αιθερικού πεδίου, τους λεγομενους «χρωματισμούς».
Το νερο είναι ενας ζωντανός οργανισμός και όπως όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί, διαθέτει αιθερικό πεδίο. Σχετικά πρόσφατα η επιστημη απέδειξε οτι το νερό έχει την ιδιότητα να λειτουργεί σαν υγρό μαγνητόφωνο, διότι μπορεί να δέχεται, να αποθηκεύει και να στέλνει ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις. Σ’αυτήν την ιδιότητα του νερού ν’ αποθηκεύει πληροφορίες, βασίζεται η παρασκευή των ομοιοπαθητικών φαρμάκων και των ιαμάτων του Bach .
Όμως αυτή η ιδιότητα του νερού λειτουργεί και ανάστροφα. Έτσι αν καθαρίσουμε με το τελειότερο φίλτρο βρώμικο νερό και στο νερό που θα πάρουμε δεν υπάρχουν οι μολυντές που το καθιστούσαν βρώμικο, παρ’ όλα αυτά στα κύτταρά μας θα μεταφερθεί η πληροφορία ότι εμείς πίνουμε βρώμικο νερό. Η πληροφορία ότι το νερό αυτό είναι βρώμικο παραμένει και μετά τον καθαρισμό του και μεταφέρεται στα κύτταρά μας.
Κατι αναλογο συμβαινει με πρωην καπνιστες που εχουν διακοψει το καπνισμα για πολλα χρονια, εχουν τελειως αποτοξινωθει και δεν υπαρχει ιχνος ουσιων του καπνου στον οργανισμο τους. Παρολα αυτά εχουν ακομη την επιθυμια για καπνισμα η πολλες φορες το ξαναρχιζουν. Και αυτό γιατι η μνημη των ουσιων του καπνου παραμενει ζωντανη στα κυτταρα.
Στις ημέρες μας βιωνουμε μια καθολική μόλυνση του νερού σε όλα τα επίπεδα, από τα υδροφόρα στρώματα που μολύνονται από τα ζιζανιοκτόνα, φυτοφάρμακα, τα πόσιμα αποθέματα νερού, με την όξινη βροχή, τα χημικά και τη ραδιενέργεια, έως την θάλασσα, τα ποτάμια και τις λίμνες. Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 72% από νερό, όση περιεκτικότητα νερό έχει και ο πλανήτης γη. Οι φυσικές τροφές που καταναλώνουμε, φρούτα και λαχανικά αποτελούνται και αυτές κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους από νερό.
Συνεπώς αφού το νερό έχει μολυνθεί, το ίδιο θα έχει συμβεί και στις φυσικές τροφές που καταναλώνουμε, που περιέχουν νερό. Συνεπώς και για τον άνθρωπο που πίνει το μολυσμένο νερό άμεσα ή έμμεσα με τις τροφές, εμφανίζεται μια πτώση του ανοσοποιητικού, με συνέπεια να δημιουργούνται προϋποθέσεις για ασθένεια. Αυτό το οποίο συμβαίνει όταν πέφτει το ανοσοποιητικό είναι ότι υπάρχει μείωση της ποιότητος του αιθερικού πεδίου, δηλαδή έχουν αλλοιωθεί ή λείπουν χρωματισμοί.
Δεδομένου ότι το νερό έχει την ιδιότητα της λήψης, καταχώρησης και μετάδοσης ηλεκτρομαγνητικών δονήσεων, όσο το νερό είναι εμπλουτισμένο με τις περισσότερες από τις δονήσεις (ιδιοσυχνότητες) των φυσικών στοιχείων και των ενώσεων τους, τόσο θα μπορεί να μεταφέρει αυτά τα ιχνοστοιχεία στους ζώντες οργανισμούς τους οποίους συντηρεί, μια και είναι το απαραίτητο συστατικό όλων των έμβιων όντων για να υπάρχουν στην ζωή.
Ετσι, αν είχαμε την δυνατότητα να πίνουμε νερό εμπλουτισμένο με τις ιδιοσυχνότητες όλων των φυσικών στοιχείων και των ενώσεων τους που υπάρχουν στην φύση (αθάνατο νερό), θα μπορούσαμε να αποκαθιστούμε τους χρωματισμούς του αιθερικού μας πεδίου που φθίνουν ή ελλείπουν, και φυσικα θα αποφεύγαμε κάθε ασθένεια. Ομοια, αν με το νερό αυτό (αθάνατο νερό) ποτίζαμε τα λαχανικά και τα οπωροφόρα δένδρα μας, τα λαχανικά μας και τα φρούτα μας θα αποκτούσαν κορυφαία γεύση γιατί θα είχαν όλα τα ιχνοστοιχεία που χρειάζονταν παίρνοντάς τα από το νερό.
Σήμερα είναι σχετικά δύσκολο να βρει κανείς φυσικό νερό, του οποίου το αιθερικό σώμα να είναι εμπλουτισμένο με πάρα πολλές ιδιοσυχνότητες. Όσο περισσότερες ιδιοσυχνότητες των φυσικών στοιχείων (144) και των ενώσεων τους περιέχονται στο νερό, τόσο πιο κοντά πλησιάζουμε προς αυτό που αποκαλούμε «αθάνατο νερό».
Νερό του οποίου το αιθερικό πεδίο περιέχει όλους τους χρωματισμούς ή ιδιοσυχνότητες, μπορεί να ενισχύσει όχι μόνον το αιθερικό πεδίο των φυτών, όταν τα ποτίζουμε με αυτό το νερό, αλλά και το ανθρώπινο αιθερικό πεδίο. Το αποτέλεσμα που έχουμε είναι ότι πίνοντας νερό ενεργοποιημένο και καταναλώνοντας φυσικές τροφές που έχουν ποτιστεί από αυτό το νερό, ισχυροποιούμε το αιθερικό μας σώμα και ενισχύουμε καθοριστικά την άμυνά μας σε ασθένειες. Είναι αγραφος νομος σε χωρους οπου ασκειται η κοινοβιακη ζωη, μοναστηρια, ασραμς κλπ. η απαγορευση να μαγειρεψουν στην κουζινα ατομα που διακατεχονται απο αρνητικα συναισθηματα.
Τα καθημερινά μας εγκλήματα ενάντια στην φύση, μας εχουν φέρει αντιμετωπους με απρόσμενες αλλαγές. Η ανθρώπινη έρευνα και τεχνολογία έχει φέρει τον άνθρωπο στο σημείο να εκμεταλλεύεται τις δυνάμεις της φύσης αντί να τις προστατέψει. Αδιάφοροι για την διατάραξη την φυσικής αρμονίας φτάνουμε σιγά σιγά σε δυσάρεστες κλιματολογικές αλλαγές. Ο ερευνητης Victor Schauberger (πανω στις μελετες του οποιου βασιστηκε ο Δρ. Μασάρου Εμοτο) έλεγε: «πρώτα πρέπει να κατανοήσουμε την φύση και ύστερα να την αντιγράψουμε»
Έλεγε ότι η φύση είναι ο μεγαλύτερος δάσκαλος μας και σκοπός της τεχνολογίας δεν θα έπρεπε να είναι να διορθώνει τη φύση, αλλά να την μιμηθεί.
Το νερό έχει ένα πολύ σπουδαίο μήνυμα για μας. Το νερό μας λέει να κοιτάξουμε βαθύτερα μέσα μας. Όταν κοιτάζουμε τον εαυτό μας στον καθρέπτη του νερού, το μήνυμα που μας δίνει είναι απίστευτα ξεκάθαρο, διαυγές. Γνωρίζουμε εξάλλου ότι η ανθρώπινη ζωή είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ποιότητα του νερού, και αυτό μέσα μας αλλά και του νερού του περιβάλλοντος μας.
Οι φωτογραφίες και οι πληροφορίες αυτού του άρθρου είναι δουλειά του Μασάρου Εμότο, ενός δημιουργικού με όραμα Γιαπωνέζου αναζητητή. Ο Εμότο δημοσίευσε ένα σπουδαίο βιβλίο, ‘Το Μήνυμα από το Νερό’, από τα ευρήματα του σε όλον τον κόσμο. Εάν έχετε οποιαδήποτε σκέψη ότι οι σκέψεις σας επηρεάζουν οτιδήποτε μέσα σας και γύρω σας, οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται εδώ, αποσπάσματα από το βιβλίο του, θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας και τα έως τώρα πιστεύω σας.
Aπό την δουλειά του Κ Εμότο παρέχουμε μαζί με το αποδεικτικό υλικό, ότι η ανθρώπινη δονητική ενέργεια, οι σκέψεις, οι λέξεις, οι ιδέες και η μουσική, επιδρούν στην μοριακή δομή του νερού, αυτό το ίδιο νερό που υπάρχει σε ποσοστό πάνω από 70% στο ανθρώπινο σώμα, και καλύπτει επίσης σε ίδιο ποσοστό και ολόκληρο τον πλανήτη. Το νερό είναι η πηγή όλης της ζωής στον πλανήτη μας και η ποιότητα και η ύπαρξη του είναι καθοριστικής σημασίας για όλες τις μορφές ζωής. Το σώμα μοιάζει πολύ με σφουγγάρι και αποτελείται από τρισεκατομμύρια κάμερες, τα κύτταρα που περιέχουν νερό. Η ποιότητα της ζωής μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποιότητα του νερού γύρω μας.
Το νερό είναι ένα στοιχείο εξαιρετικά ελάσιμο (πλάσιμο).Η δομή του, του επιτρέπει να προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε περιβάλλον. Αλλά η μορφή του δεν είναι το μοναδικό πράγμα που αλλάζει. Αλλάζει επίσης και η μοριακή δομή του. Η ενεργειακές δονήσεις του περιβάλλοντος χώρου επηρεάζουν την μοριακή δομή του νερού. Με αυτήν την έννοια το νερό όχι μόνο σε εξωτερική μορφή προσαρμόζεται στο αντίστοιχο περιβάλλον αλλά και σε μοριακή.
Χιόνι πέφτει στην επιφάνεια της γης για περισσότερα από μερικά εκατομμύρια χρόνια. Κάθε νιφάδα χιονιού, όπως γνωρίζουμε, έχει ένα μοναδικό σχήμα και δομή. Παγώνοντας το νερό, ο κ Εμότο, και φωτογραφίζοντας τη δομή του, παίρνουμε απίστευτες πληροφορίες για αυτό.
Ο κ Εμότο ανακάλυψε πολλές συναρπαστικές διαφορές στην κρυσταλλική δομή του νερού από πολλές διαφορετικές πηγές και καταστάσεις σε όλον τον πλανήτη. Νερό από παρθένες πηγές και ρέματα σε βουνά δείχνουν πανέμορφους γεωμετρικούς σχηματισμούς στην κρυσταλλική του μορφή. Μολυσμένα και τοξικά νερά από βιομηχανικές και κατοικημένες περιοχές και στάσιμα νερά από αγωγούς δεξαμενές δείχνουν κακοσχηματισμένες και τυχαίως διαμορφοποιημένες κρυσταλλικές δομές παγωμένων σταγόνων νερού.
Μετά τις πρόσφατες θεραπευτικές μορφές ήχο-θεραπείας και την μεγάλη προβολή τους, ο κ Εμότο αποφάσισε να καταγράψει τις συνέπειες της μουσικής στο νερό και την δομή του. Τοποθέτησε νερό ανάμεσα σε δύο ηχεία για αρκετές ώρες και έπειτα φωτογράφησε τους κρυστάλλους που σχηματίστηκαν αφού πάγωσε σταγόνες από το νερό.
Αφού μελέτησε τις αντιδράσεις του νερού στις διαφορετικές περιβαλλοντολογικές συνθήκες, στην μόλυνση και την μουσική κ Εμότο και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να δουν πως οι σκέψεις και τα λόγια επηρεάζουν την δομή απεσταγμένων κρυστάλλων νερού χρησιμοποιώντας λέξεις τυπωμένες και τοποθετημένες πάνω σε γυάλινα μπουκάλια για χρονική διάρκεια μια νύχτας. Η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και με ονόματα εκλιπόντων ανθρώπων . Το νερό μετέπειτα καταψύχθηκε και ακολούθησε η διαδικασία φωτογράφησης.
Γι αυτό χρησιμοποιούμε τον οργονίτη Drink Charger MWO και πίνουμε καθαρό κι οργονομένο νερό.
Τα βιβλία του Emotο για την ομορφιά της Σκέψης στους κρυστάλλους και την Αγάπη στην Ζωή μας που προτείνω να τα αγοράσετε.
Ο ιάπωνας επιστήμονας Dr Masaru Emoto επιχειρεί κάτι που μέχρι σήμερα φαινόταν αδιανόητο: να αποδείξει ότι το νερό είναι μια ζωντανή οντότητα που ανταποκρίνεται συνειδητά όχι μόνο στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος αλλά και στις ανθρώπινες ψυχικές ενέργειες! Με τη βοήθεια της σύγχρονης επιστήμης, επιστρατεύοντας ένα προηγμένο τεχνολογικό όργανο, τον αναλυτή μαγνητικού συντονισμού, ερευνά την κρυσταλλική δομή του νερού και αποτυπώνει φωτογραφικά τις αλλαγές που επιφέρουν σ’ αυτήν οι ποικίλες ανθρώπινες αντιδράσεις.
Ποιες είναι οι μουσικές προτιμήσεις του νερού; Πώς αντιδρά όταν του μιλήσουμε με αγάπη; Πώς ανταποκρίνεται στις σκέψεις και στις προθέσεις μας; Πόσο υποφέρει το νερό από τη ρύπανση του περιβάλλοντος; Και ποια διαφορετικά πρόσωπα εμφανίζει στην πόλη ή την ύπαιθρο; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα στα οποία απαντά αυτό το εκπληκτικό και ανατρεπτικό βιβλίο, που ανοίγει νέους δρόμους για την ανθρώπινη συνειδητότητα και μας καλεί να επαναπροσδιορίσουμε τη στάση μας απέναντι στο περιβάλλον, πριν να είναι πολύ αργά. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Ο «δάσκαλος» του Emoto Masaru που πάνω στα δικά του βήματα περπάτησε
Το Ζωντανό Νερό και ο ιδιοφυής Dr. Viktor Schauberger
***
Μελετήστε ακόμη σχτικά
Το Αποσταγμένο Νερό Είναι η Πηγή της Νεότητας Andrew Norton
Το Νερό Της Φύσης Υπό Έλεγχο
Νερό Μάθε τι πίνεις
Αναζωογονήσου με νερό Οργονομένο
Tο νερό πιο σημαντικό απ’ το πετρέλαιο
Φόρμες Ροής (Flowforms) του Νερού
Τα «δικαιώματα νερού» ΕΞΑΝΤΑΣ video
Νερό, Φυσικό Δικαίωμα ή Νερό, μπίζνα τριψήφιων δις
Το είδαμε εδω...
Απεβίωσε o Emoto Masaru Απεβίωσε o Emoto Masaru Reviewed by Unknown on 12:58 Rating: 5
Από το Blogger.