Φωτογραφήθηκε μυστηριώδες ιπτάμενο πλάσμα στην παραλία Sukabumi - Ινδονησία!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περίεργη φωτογραφία ελήφθη στις 10 Οκτώβρη του 2014 στην παραλία της Sukabumi (Ινδονησία), που βρίσκεται στην επαρχία της Δυτικής Ιάβας. Ένας άνδρας, αγγλικής προέλευσης, ήταν στην παραλία με την συζύγου του για λίγες ημέρες διακοπών, μακριά από το σπίτι τους στην Τζακάρτα. Ο άντρας τράβηξε περίπου 8 φωτογραφίες.











Στη συνέχεια η σύζυγός του, βλέποντας της φωτογραφίες, παρατήρησε σε μία από αυτές, την παρουσία αυτού του πλάσματος που ήταν πολύ περίεργο. Ένα πράσινο αντικείμενο φάνηκε να είναι αρκετά μεγάλο πάνω από την θάλασσα. Κοιτάζοντας τις άλλες φωτογραφίες δεν υπάρχει ίχνος από αυτό το μυστηριώδες πλάσμα.





Οι δύο μάρτυρες έχουν αναφέρει, ότι είχαν δείξει αυτή την εικόνα σε πολλά άτομα στην παραλία Sukabumi, αλλά κανένας από αυτούς δεν είχε δει ποτέ κάτι παρόμοιο. Οι φωτογραφίες που βλέπετε έχουν αποθηκευτεί στην MUFON - με Αναφορά 60668.

Το είδαμε εδω...
Φωτογραφήθηκε μυστηριώδες ιπτάμενο πλάσμα στην παραλία Sukabumi - Ινδονησία!!!!!!!!!!!!!!!!! Φωτογραφήθηκε μυστηριώδες ιπτάμενο πλάσμα στην παραλία Sukabumi - Ινδονησία!!!!!!!!!!!!!!!!! Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5
Από το Blogger.