«Δοκιμασία της φωτιάς»: Η νέα μόδα, που στέλνει παιδιά στο νοσοκομείο VIDEO


Η πρόκληση ανάμεσα στους νέους είναι η εξής και είναι απλή. Αλείφουν το γυμνό – κατά προτίμηση- κορμί τους, με κάποιο εύφλεκτο υλικό (οινόπνευμα, πετρέλαιο, βενζίνη) και στη συνέχεια εκείνοι ή κάποιος φίλος τους, πλησιάζει έναν αναπτήρα στο δέρμα τους.
Δεν χρειάζεται εξυπνάδα ότι σε κλάσματα του δευτερολέπτου, το παιδί γίνεται λαμπάδα. Ουρλιάζει, καίγεται, πονάει. Ο χώρος που επιλέγουν για να γίνει η δοκιμασία αυτή είναι μέσα στη μπανιέρα, ή δίπλα από κάποια πισίνα. Όταν μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ο πόνος είναι αφόρητος, τότε ο «διαγωνιζόμενος» ή πέφτει στη γεμάτη νερό, πισίνα, ή ανοίγει το ντους στη μπανιέρα.




Πάντως δεν είναι λίγες οι φορές που η κατάσταση ξέφυγε, κάτι δεν λειτούργησε και πολλά παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, άλλα με βαρύτερα, άλλα με πιο ελαφριά τραύματα. Στο πρώτο βίντεο θα δείτε πως γίνεται η δοκιμασία και στο δεύτερο θα δείτε έναν 11χρονο που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με εγκαύματα.
Δείτε τα βίντεο




ΠΗΓΗ
«Δοκιμασία της φωτιάς»: Η νέα μόδα, που στέλνει παιδιά στο νοσοκομείο VIDEO «Δοκιμασία της φωτιάς»: Η νέα μόδα, που στέλνει παιδιά στο νοσοκομείο VIDEO Reviewed by Unknown on 18:00 Rating: 5
Από το Blogger.