ΚΡΥΩΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΥΚΝΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ


Ως και την ερχόμενη Τετάρτη, θα επικρατήσει γενικά καλός καιρός σε όλη την Ελλάδα. Ωστόσο, όπως μόνο εμείς για άλλη μία φορά σας αναφέραμε μέρες πριν πρώτοι, ο καιρός από τις 14-15 Νοεμβρίου και μετά, αλλάζει, με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, πολλές βροχές και χιόνια αρχικά στα ορεινά τμήματα της βόρειας Ελλάδας.
Από την ερχόμενη Πέμπτη 13 και κυρίως από την ερχόμενη Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, ο καιρός θα χαλάσει με αρκετές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη την Ελλάδα. Τα πιο έντονα καιρικά φαινόμενα θα σημειωθούν στη δυτική και βόρεια χώρα.

Μικρή βελτίωση του καιρού προβλέπεται για το Σαββατοκύριακο από πλευράς φαινομένων μόνο, καθώς από τις 17-18 Νοεμβρίου, θα σημειωθούν νέες βροχές και καταιγίδες, θα έχουμε ουσιαστικά νέα κακοκαιρία, με περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας ιδιαίτερα στη βόρεια Ελλάδα.
Γενικότερα ο καιρός μέχρι και τα τέλη του μήνα θα κυλίσει άκρως φθινοπωρινός, με αυξημένες νεφώσεις, ψύχρα ως και κρύο στη βόρεια χώρα, αρκετή υγρασία, βροχές αλλά και χιόνια στα ορεινά αλλά και ημιορεινά τμήματα, ίσως και λίγο χαμηλότερα.
Γι' αυτό το λίγο χαμηλότερα που αναφέρουμε πως θα χιονίσει, φαίνεται μία ψυχρή εισβολή στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου, κάτι που σας το είχαμε πει από τις αρχές κιόλας του μήνα που διανύουμε. Μάλιστα, αυτή η διαφαινόμενη ψυχρή εισβολή, θα συνδυαστεί στα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα με βροχές και καταιγίδες, και στα ημιορεινά και ορεινά τμήματα πιθανότατα με πυκνές χιονοπτώσεις.
Νεότερα γι' αυτή τη σημαντική νέα αλλαγή του καιρού, θα έχουμε τις επόμενες ημέρες και γενικότερα μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Νοέμβρη.
ΠΗΓΗ
ΚΡΥΩΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΥΚΝΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ  ΚΡΥΩΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ - ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΥΚΝΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5
Από το Blogger.