Φωτογραφήθηκε μυστηριώδης οντότητα πίσω από μια γυναίκα!!!!!!!!!!!!!!!!!




Αναπαραγωγή του φωτός; η Αντανάκλαση; Αλλά ας δούμε πώς έγιναν τα γεγονότα. Αυτή είναι η ιστορία που αποκαλύπτεται από τη μαρτυρία του γεγονότος, την κα. Αντουανέτα Αγρυπνία, όπου και ορισμένες τοπικές εφημερίδες σήμερα το ανέφεραν, μεταξύ άλλων, και η εφημερίδα του Σαλέρνο, και Leggo.it.
αυτοπορτρέτα alien1054 Νοέμβριο  09
Η ίδια γυναίκα είπε στο δημοσιογράφο Antonio Κύθηρα ότι ακριβώς συνέβη. "Όλα συνέβησαν στις 4 Νοεμβρίου 2014. Η Laveglia Αντουανέτα, παντρεμένη γυναίκα με δύο παιδιά, περνούσε μια νύχτα όπως και πολλοί άλλοι, στο σπίτι με την κόρη της Μαρίκα, όταν η έφηβη αποφάσισε να τραβήξει μερικές φωτογραφίες με το τηλέφωνο. Από εκείνη την στιγμή όλα ήταν φυσιολογικά, τουλάχιστον μέχρι την προβολή των λήψεων. Σε κάποια από αυτά πίσω από την Αντουανέτα, εμφανίστηκε παράξενη μορφή. "
αυτοπορτρέτα alien1052 Νοέμβριο  09
αυτοπορτρέτα alien1051 Νοέμβριο  09
Οι φωτογραφίες γρήγορα έκαναν το γύρω το διαδικτύου. Κάποιος επεσήμανε ότι οι εξωγήινοι δεν είναι τίποτα περισσότερο από απλά αντανακλαστικά, αλλά η Σαλέρνο πιστεύει ακράδαντα ότι κάτι έχει συμβεί, και δηλώνει ο ίδια ότι έχει χάσει πλέον την ηρεμία της.
Η Σαλέρνο αφηγείται την ιστορία όπως ακριβώς έγινε, " Εξετάσαμε με προσοχή τη φωτογραφία, και διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν σχήματα που αναλογούν σε μη-ανθρώπινη μορφή''. Τι είναι αυτό; εξωγήινοι; Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά, αλλά με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι έτσι είναι. Σίγουρα κάτι παράξενο συνέβη, η κα Αντουανέτα δήλωσε ότι δεν υπήρξε καμία επεξεργασία με τις εικόνες.
"Από εκείνη την ημέρα - δεν κοιμάμαι, έχω εφιάλτες και δεν ζω πλέον." είπε. Μια σουρεαλιστική ιστορία, σχεδόν επιστημονικής φαντασίας, ένας συνδυασμός του φωτός και του χρώματος που μας οδηγούν κατευθείαν σε έναν άλλο κόσμο, με άγνωστες ζωές. Μυστηριώδεις πλάσματα που εμφανίζονται και εξαφανίζονται χωρίς ίχνος. Κάθε χρόνο υπάρχουν χιλιάδες περιπτώσεις όπως αυτή της Αντουανέτας, τεκμηριωμένες από μάρτυρες. 




Το είδαμε εδω...
Φωτογραφήθηκε μυστηριώδης οντότητα πίσω από μια γυναίκα!!!!!!!!!!!!!!!!! Φωτογραφήθηκε μυστηριώδης οντότητα πίσω από μια γυναίκα!!!!!!!!!!!!!!!!! Reviewed by Unknown on 22:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.