Στη βόρεια Συρία σχηματίσθηκε χριστιανικός στρατός αυτοάμυνας

suria
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Όσον αφορά στην συνολική διεθνή σιωπή για τα τεκταινόμενα στην βόρεια Συρία , με εκτελέσεις, βασανιστήρια , ομαδικούς βιασμούς, και άλλες απάνθρωπες πράξεις , οι χριστιανοί που ζουν σ αυτήν την περιοχή πήραν τα όπλα στα χέρια τους , για να πολεμήσουν για την ζωή τους και την ύπαρξη τους, όπως αναφέρουμε σε άρθρα μας στοPentapostagma.gr .



Συγκεκριμένα ένοπλες ομάδες χριστιανών περιοχών της βόρειας Συρίας, άρχισαν να οργανώνουν τις δικές τους μονάδες αυτοάμυνας, με σκοπό να προστατεύσουν τις θρησκευτικές μειονότητες στις περιοχές που τρομοκρατούνται από μαχητές του ισλαμικού στρατού , αναφέρει το Portal χριστιανών Κοπτών με αναφορά στα ξένα πρακτορεία ειδήσεων.
Ενώ οι οργανώσεις «Ισλαμικό Κράτος» και «Dzhabhat en Nusra» συνεχίζουν να συνεργάζονται ενεργά, κατά την διάρκεια των μαχών στην Χομς, το Χαλέπι και την Al- Hasakah, μια χριστιανική ΜΚΟ η «συριακή χριστιανική νεανική ένωση», δημιούργησε το πρώτο στρατόπεδο εκπαίδευσης, που ονομάζεται« Στρατιωτική Ακαδημία Ага-butros», στο οποίο θα εκπαιδεύονται αποκλειστικά χριστιανοί μαχητές εναντίον των ισλαμιστών του ISIL
Στο «Ακαδημία», από την οποία θα αποφοιτήσουν στο μέλλον πολιτοφυλακές με συνεχή ροή προσωπικού υψηλής ειδίκευσης, οι νεοσύλλεκτοι μαθαίνουν την θεωρία και την πρακτική του πολέμου. Στο μέλλον, οι απόφοιτοι του στρατοπέδου δεν θα αποτελούν μόνο αξιόπιστη άμυνα για ορισμένες περιοχές, αλλά επίσης θα συμμετάσχουν σε ειδικές επιθετικές επιχειρήσεις , για την απελευθέρωση ομήρων από τα χέρια των τρομοκρατών.
Κατά την έναρξη των ένοπλων συγκρούσεων, και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι χριστιανικές ενώσεις της Συρίας συμφώνησαν να δημιουργήσουν ξεχωριστές ένοπλες ομάδες, οι οποίες θα διαθέτουν την δυνατότητα να προστρέχουν σε βοήθεια των αδελφών τους σε όλη τη χώρα. Η περαιτέρω ανάπτυξη της πρωτοβουλίας αυτής πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του «Κόμματος ενότητας της Συρίας», το οποίο ιδρύθηκε από το Ανώτατο Συμβούλιο Συντονισμού πολιτοφυλακής αυτοάμυνας. Ως ξεχωριστή οντότητα, η πολιτοφυλακή δεν υπόκειται σε κανένα από τα μέρη της σύγκρουσης αναφέρει η ιστοσελίδα pravoslavie.ru.
Ωστόσο, η κίνηση αυτή προκάλεσε έντονες επικρίσεις, σε διάφορους κύκλους της παγκόσμιας κοινότητας. Ειδικότερα, ένας Αιγύπτιος ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα και δημοσιογράφος Αντίλ Αμπντουλάχ, δήλωσε ότι η δημιουργία αυτών των ένοπλων ομάδων είναι άλλο ένα βήμα προς το τέλος της πάλαι ποτέ ενωμένης Συρίας.
«Ναι, οι Χριστιανοί της Συρίας, πραγματοποίησαν μια μικρή αλλαγή της σύγκρουσης, όμως, οι απαγωγές χριστιανών στην πραγματικότητα, και η πολύ μικρή εκπαίδευση εναντίον των τακτικών συμμοριών, θα επιδεινώσει την ήδη άναρχη κατάσταση, διαχωρίζοντας την χώρα στα δύο» , Κατέληξε στο συμπέρασμα του ο Αμπντουλάχ.
Ο πόλεμος στην Συρία και στο Ιράκ είναι κατά βάση θρησκευτικός, μετά πολιτισμικός και ούτω καθεξής. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας εδώ στην δύση. Το Ισλάμ στην ακραία μορφή του επιτίθεται εναντίον της χριστιανικής δύσης ξεκινώντας από αυτές τις περιοχές. Επίσης στον δεύτερο γύρο που ετοιμάζει, εκπαιδευμένοι βομβιστές αυτοκτονίας θα μεταβάλουν την ευρωπαϊκή ήπειρο σε παρανάλωμα του πυρός. Αυτός είναι ο άνομος σκοπός τους παντού, από την βόρεια Αφρική , και την Ευρώπη , έως το Καύκασο . Ποιανού τις εντολές εκτελούν, ποιοι είναι οι βαθύτεροι σκοποί αυτού του ιερού πολέμου, από το ακραίο Ισλάμ θα το μάθουμε κάποιοι στιγμή……
pentapostagma.gr
Το είδαμε εδω...
Στη βόρεια Συρία σχηματίσθηκε χριστιανικός στρατός αυτοάμυνας Στη βόρεια Συρία σχηματίσθηκε χριστιανικός στρατός  αυτοάμυνας Reviewed by Unknown on 14:45 Rating: 5
Από το Blogger.