ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ''ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ'' ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Γιγαντιαία ''καταστροφική'' καταιγίδα, θα σαρώσει τις επόμενες ώρες τη μισή Ελλάδα, με ισχυρές ...
καταιγίδες, χαλάζι, κεραυνούς και θυελλώδεις ανέμους !!

Πιο αναλυτικά :
Από το απόγευμα ως και το πρωί του Σαββάτου, προβλέπονται ακραία καιρικά φαινόμενα στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα.
Τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής, η κακοκαιρία θα χτυπήσει το Ιόνιο πέλαγος, τη δυτική Στερεά Ελλάδα και κυρίως τη Πελοπόννησο, με σφοδρές καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις νοτιάδες εντάσεως ως και 8-9 μποφόρ !!
Ωστόσο, περαιτέρω ακαριαία επιδείνωση του καιρού, προβλέπεται από το βράδυ της Παρασκευής ως και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και όλη τη Πελοπόννησο, ενώ στη Πελοπόννησο, τη κεντρική Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία και τη δυτική και ίσως και κεντρική Μακεδονία, τα φαινόμενα θα είναι επικίνδυνα και θα συνοδεύονται από χαλάζι, θυελλώδεις νότιους ανέμους μαζί με κεραυνούς. Πιθανότητα για πλημμύρες υπάρχει σε όλες τις παραπάνω περιοχές τις οποίες σας προαναφέραμε.

Δείτε παρακάτω τον αναλυτικό μας χάρτη, για το που θα χτυπήσει η σφοδρή αυτή κακοκαιρία από το απόγευμα της Παρασκευής ως και το πρωί του Σαββάτου.

ΠΗΓΗ
ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ''ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ'' ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ''ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ'' ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Reviewed by Unknown on 21:30 Rating: 5
Από το Blogger.