Μυστήριο με πλάσμα 12 μέτρων που εντοπίστηκε σε κόλπο στη Νέα Ζηλανδία [Εικόνες]

Σάλος έχει προκληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες που αλιεύθηκαν από το Google Εarth και οι οποίες απεικονίζουν ένα παράξενο πλάσμα σε κόλπο στη Νέα Ζηλανδία.
Οι φωτογραφίες ελήφθησαν στις 11:30 το βράδυ της 30ής Ιανουαρίου στον κόλπο Οκ της Νέας Ζηλανδίας, ωστόσο η περίεργη… γραμμή, που πιθανότατα να οφείλεται σε κάποιοθαλάσσιο πλάσμα που έκανε τη… βόλτα του, εντοπίστηκε πρόσφατα, από τον Πίτα Γουετεχίρα, που έψαχνε για να νοικιάσει σπίτι στην περιοχή.




O Γουετεχίρα, μηχανικός στο επάγγελμα, μιλώντας στην Daily Mail της Αυστραλίας ανέφερε ότι η γραμμή αυτή που βλέπουμε στις φωτογραφίες θα μπορούσε να είναι ένα πλάσμα 12 μέτρων.

«Οι Μαορί θα το αποκαλούσαν «Taniwha«, δεδομένου ότι κινείται πολύ γρήγορα για να είναι φάλαινα και είναι πάρα πολύ μεγάλο για να είναι καρχαρίας», είπε ο Γουετεχίρα και πρόσθεσε ότι αποκλείεται, επίσης, το ενδεχόμενο να πρόκειται για βάρκα, καθώς θα δημιουργούσε λευκό αφρό γύρω γύρω και κυματισμό από τους κινητήρες της, κάτι που αποδεικνύεται συγκρίνοντας τις φωτογραφίες αυτές με άλλες που απεικονίζουν και βάρκες στην περιοχή.

ΠΗΓΗ
Μυστήριο με πλάσμα 12 μέτρων που εντοπίστηκε σε κόλπο στη Νέα Ζηλανδία [Εικόνες] Μυστήριο με πλάσμα 12 μέτρων που εντοπίστηκε σε κόλπο στη Νέα Ζηλανδία [Εικόνες] Reviewed by Unknown on 11:00 Rating: 5
Από το Blogger.