ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ;

Πριν αρχίσω να λέω τα ωραία νεα άκουσε με λίγο να σου ξεδιπλώσω την σκέψη μου αυτή τη στιγμή.
Σε όποιο κρυπτό νόμισμα και αν πας στη σελίδα του θα δεις αν προσέξεις καλά εκατοντάδες συνεργαζόμενους τεχνικούς οι οποίοι βοηθούν στο να γίνει πραγματικότητα το όνειρο του κάθε νομίσματος, θα δεις ανθρώπους από κάτω να είναι δίνουν ευχαριστήρια κατά χιλιάδες, θα δεις δωρεές να πέφτουν κατά κόρον για την βοήθεια των ανθρώπων που σπαταλάνε το χρόνο τους σπαταλάνε τα κεφαλαια τους για να δημιουργήσουν ένα όνειρο, ένα κοινό όραμα για ολους.
Αυτή τη στιγμή το Ελληνικό Ψηφιακό Νόμισμα ,η ομάδα μας, δημιουργεί την διαδικασία που θα μπορείς να πληρώνεις τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με το κινητό σου .

Σε άλλα νομίσματα όταν ανακοινώνουν ότι το φτιάχνουν αυτό από κάτω γίνεται χαμός στην υποστήριξη και βλέπεις μέσα να συμμετέχουν 100 200 300 τεχνικοι για να τελειώσουν το έργο .
Στην Ελλάδα ενώ δεν ζητήσαμε ποτέ υποστήριξη , ποτέ δωρεά , δεχόμαστε κατά κόρον κριτική και λάσπη .
Φαίνεται ότι στην Ελλάδα η πρέπει να 'σαι πολύ προδότης ή πρέπει να 'σαι πολύ πατριώτης ώστε να αντέξεις να μη σε κάνουνε οι γύρω σου πολύ προδότη . Ήθελα να τα πω για να μην τα έχω μέσα μου σας σκέψεις και με μαυρίζουν δεν πειράζει όμως την ώρα της νίκης και του γλεντιού όλοι θα είστε χαμογελαστοί το γνωρίζουμε .
Σήμερα λοιπόν σας δείχνουμε την περιοχή όπου θα μπορείτε να βλέπετε ποιοι Έλληνες άρχισαν να δέχονται το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα .
Εδώ είναι ο χάρτης με τις πρώτες συνεργασίες του Ελληνικού Ψηφιακού
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ; ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ; Reviewed by Unknown on 18:00 Rating: 5
Από το Blogger.