ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 67 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...

Αυτό που συνέβη σε ένα ζευγάρι μετά από 67 χρόνια γάμου, μοιάζει απίστευτο. Κι όμως δεν είναι...
Η 95χρονη Ολίμπια ΝτεΝίτις και ο 94χρονος Μάικλ ΝτεΝίτις ήταν παντρεμένοι 67 όμορφα χρόνια.
Μεγάλωσαν στην ίδια γειτονιά και αγαπιούνταν από παιδιά, έτσι το να μοιραστούν τη ζωή τους ήταν το μόνο φυσικό. Και μιας και πέρασαν όλη τους τη ζωή μαζί, δεν προκαλεί έκπληξη και το πώς έφυγαν από αυτό τον κόσμο: πάλι μαζί. 


Κανείς από τους δυο τους δεν ήξερε για τον άλλο, αλλά ο Μάικλ και η Ολίμπια πέθαναν με μερικές ώρες διαφορά.

Όταν η Ολίμπια πέθανε στο "JFK Medical Center’s Haven Hospice" στο Έντισον, η οικογένειά της αποφάσισε να μην το πει στον Μάικλ, που νοσηλευόταν σε άλλο νοσοκομείο παλεύοντας με καρκίνο.

Δεν το είπαν στον Μάικλ επειδή βρισκόταν ακόμη στο νοσοκομείο και υπήρχε περίπτωση να τα καταφέρει να επιστρέψει σπίτι. Ήθελαν να είναι δυνατός για να παλέψει.

Εκείνος όμως σαν να το διαισθάνθηκε ότι η Ολίμπια είχε φύγει από τη ζωή. Μέσα σε 32 ώρες από το θάνατό της, ο Μάικλ πέθανε κι εκείνος. Φαίνεται ότι κανείς από τους δυο του δεν ήθελε να περάσει λεπτό χωρίς τον άλλο σε αυτή τη ζωή ή την επόμενη. Έτσι είναι ακόμη μαζί!
ΠΗΓΗ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 67 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 67 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... Reviewed by Unknown on 23:00 Rating: 5
Από το Blogger.