ΣΟΚ! Χτύπησε και ξύρισε το κεφάλι της νύφης γιατί....

ΣΟΚ! Χτύπησε και ξύρισε το κεφάλι της νύφης γιατί....
Η ιστορία που μας κάνει όλους να κοιτάξουμε το ημερολόγιο αν είμαστε στο 2015 ή όχι έχει ως εξής:
Ο γάμος τελέστηκε στην Ηπειρο μετά από προξενιό που έκανε η πεθερά στο γιο της που μετά από διαπραγματεύσεις με το συμπέθερο αποφάσισαν ότι πρέπει τα παιδιά τους να παντρευτούν και να ενώσουν τις ζωές τους.
Έγινε ο γάμος όπως όλα είχαν κανονιστεί και την επομένη της πρώτης νύχτας του γάμου η πονηρή πεθερά αποφάσισε να βάλει πλυντήριο τα ασπρόρουχα!
Πηγαίνοντας λοιπόν στην κρεβατοκάμαρα των νεονύμφων παρατήρησε ότι δεν είδε....αίμα στο σεντόνι και αφηνίασε! (Ναι, είμαστε ακόμα στο 2014, μην κοιτάς τσάμπα το ημερολόγιο).


Έκανε επίθεση λοιπόν στη νύφη και αφού την έκανε τόπι στο ξύλο για να την τιμωρήσει απαίτησε εξηγήσεις. Μάταια η κοπέλα προσπαθούσε να δικαιολογήσει την ανυπαρξία του αίματος στο σεντόνι και κάποια στιγμή αγανακτισμένη, αποκάλυψε στην πεθερά το μεγάλο μυστικό!
Δεν υπήρξε πρώτη νύχτα του γάμου γιατί απλά ο γιος της εξαγριωμένης πεθεράς δεν είχε στύση και δεν μπορούσε να...αποδώσει! Αυτό βέβαια εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο την πεθερά που την κάθισε κάτω και την ξύρισε αλά Γιούλ Μπρίνερ! (Έτσι για να μάθει να κατηγορεί τον κανακάρη της!)
Όταν γύρισε ο .... ανίκανος να τελέσει τα καθήκοντά του γαμπρός θύμωσε πολύ με τη νύφη που αποκάλυψε την αλήθεια και είπε να ρίξει και αυτός μερικές σφαλιάρες. Κάπου εκεί μπλέχτηκαν τα συμπεθέρια και η ιστορία έληξε!
Το μέλλον του γάμου δεν το ξέρουμε αλλά αν δεν χωρίσουν τελικά, να ευχηθούμε να ζήσουν τα παιδιά και να είναι ευτυχισμένα!
ΠΗΓΗ
ΣΟΚ! Χτύπησε και ξύρισε το κεφάλι της νύφης γιατί.... ΣΟΚ! Χτύπησε και ξύρισε το κεφάλι της νύφης γιατί.... Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5
Από το Blogger.