Φωτογραφήθηκε μυστηριώδες σύννεφο πάνω από την Tinto Falls - New Jersey (ΗΠΑ)!!!!!!!!!!!!!!

Οι εικόνες που δείχνουμε, προέρχονται από την MUFON (Mutual UFO Network) και αφορούν την παρατήρηση ενός μυστηριώδους σύννεφου και δύο UFO, που φωτογραφήθηκαν πάνω από την Tinto Falls, New Jersey. Το γεγονός είχε συμβεί πριν από λίγες ημέρες, όταν ένας τοπικός πολίτης (πρώην πιλότος), εντόπισε ένα μυστηριώδες σύννεφο και το φωτογράφισε το με το iPhone του, όπου απαθανάτισε την παρουσία δύο μυστηριωδών ιπτάμενων αντικειμένων.















cloud_ufo_flying_saucer1
cloud_ ufo_flying_saucer (1)
Εδώ είναι η έκθεση του μάρτυρα: « Οδηγούσα προς το τοπικό κέντρο της Tinto Falls, όταν κοίταξα στον ουρανό είδα ένα σύννεφο με μια παράξενη τρύπα στο κέντρο. Αυτό που έβλεπα ήταν σαν ένας τέλειος κύκλος, έτσι το τράβηξα μια φωτογραφία με το iPhone μου. Ποτέ δεν είχα δει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, κατά τη γνώμη μου, πιστεύω ότι τα αντικείμενα συσχετίζονται με τη μυστηριώδη τρύπα στο σύννεφο. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο φόρουμ της τοπικής μετεωρολογικής υπηρεσίας, σχολιάζοντας σχετικά για το μυστηριώδες επεισόδιο, αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα η φωτογραφία είχε εξαφανιστεί μακριά από το φόρουμ. Πολύ περίεργο δεν είναι ; "
cloud_ufo_flying_saucer2
Φαίνεται ότι πίσω από αυτή τη μυστηριώδης τρύπα στο σύννεφο, κρύβει κάτι ασυνήθιστο. Ίσως θα μπορούσε να είναι και ένα άλλο τεράστιο αντικείμενο (UFO), που ήταν κρυμμένο στα σύννεφα.  Επαναλαμβάνουμε, όμως... είναι μόνο υποθέσεις.
Το είδαμε εδω...
Φωτογραφήθηκε μυστηριώδες σύννεφο πάνω από την Tinto Falls - New Jersey (ΗΠΑ)!!!!!!!!!!!!!! Φωτογραφήθηκε μυστηριώδες σύννεφο πάνω από την Tinto Falls - New Jersey (ΗΠΑ)!!!!!!!!!!!!!! Reviewed by Unknown on 22:14 Rating: 5
Από το Blogger.