UFO εμφανίζεται δίπλα σε ένα στρατιωτικό ελικόπτερο κοντά στην Tulancingo - Μεξικό!!!!!!!!!!!!

UFO βλέποντας την κάθοδο του στρατιωτικού ελικοπτέρου
Ο ερευνητής José Luis Rueda, από το κέντρο UFO CIRCAC, μας έστειλε ένα βίντεο με ένα UFO, που φωτογραφήθηκε δίπλα σε ένα μεξικάνικο στρατιωτικό ελικόπτερο. Το μυστηριώδες αντικείμενο φωτογραφήθηκε τυχαία από τον Luis Rueda, ο οποίος παρατηρούσε την προσγείωση ενός στρατιωτικού ελικοπτέρου, κοντά σε ένα λόφο που βρίσκεται στην εθνική οδό προς την Ecatepec, της Tulancingo (Μεξικό).



UFO elicottero320 22 Ιανουαρίου
UFO Elicottero324 23 Ιαν
UFO βλέποντας την κάθοδο του στρατιωτικού ελικοπτέρου
Το γεγονός συνέβη στις 14, Νοέμβρη του 2014, στο βίντεο θα δείτε μια σειρά από φωτογραφίες, όπου μπορείτε να παρατηρήσετε το μυστηριώδης φωτεινό αντικείμενο που εμφανίζεται δίπλα σε ένα ελικόπτερο, ενώ βρίσκεται στη διαδικασία της προσγείωσης πάνω σε ένα λόφο. Ο μάρτυρας, όταν τεκμηρίωσε το γεγονός, ήταν δίπλα στην εθνική οδό προς την Tulancingo. "Μπορείτε να δείτε ένα φωτεινό αντικείμενο που φαίνεται να ακολουθεί τις κινήσεις των στρατιωτικών αεροσκαφών." Είπε ο Rueda. Δείτε το βίντεο!

Το είδαμε εδω...
UFO εμφανίζεται δίπλα σε ένα στρατιωτικό ελικόπτερο κοντά στην Tulancingo - Μεξικό!!!!!!!!!!!! UFO εμφανίζεται δίπλα σε ένα στρατιωτικό ελικόπτερο κοντά στην Tulancingo - Μεξικό!!!!!!!!!!!! Reviewed by Unknown on 12:37 Rating: 5
Από το Blogger.