Τεστ: ποιο φθινοπωρινό φύλλο είσαι;

Hello, δεν είσαι φύλλο, είσαι άνθρωπος! Αλλά ως άνθρωπος ψαγμένος και -γιατί όχι;- φιλοσοφημένος, έχεις ακούσει για τη σύνδεση χρωμάτων με διαθέσεις και βαθύτερες επιθυμίες. Το χρώμα που χαρακτηρίζουμε ως αγαπημένο μας ή προτιμάμε κατά καιρούς δείχνει πολλά για την προσωπικότητά μας. Μιας και είμαστε για τα καλά πλέον σε φθινοπωρινή διάθεση, σε καλούμε να διαλέξεις ποιο φθινοπωρινό φύλλο είσαι, δηλαδή ποιο σε εκφράζει περισσότερο. Διάλεξε χωρίς να το πολυσκεφτείς ποιο φύλλο προτιμάς και πες μας στα comments αν τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται σου ταιριάζουν.

Μαύρο
Το χρώμα που επέλεξες σημαίνει ότι το κύρος και η εξουσία είναι σημαντικά για εσένα. Είσαι ανεξάρτητος, έχεις ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα και θέλεις να έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου και των καταστάσεων.
Ως λάτρης του μαύρου μπορεί να είσαι συντηρητικός και συμβατικός. Ίσως, επίσης, παραείσαι σοβαρός -λίγο χρώμα στη ζωή σου θα σου δείξει ότι η ζωή περιλαμβάνει και διασκέδαση.
Ίσως μοιάζεις απόμακρος στους στενότερους συνεργάτες και τους φίλους σου, με την κάπως αυταρχική και απαιτητική συμπεριφορά σου.


Κόκκινο
Είσαι εξωστρεφής και αισιόδοξος, θαρραλέος και με αυτοπεποίθηση. Είσαι προσανατολισμένος στη δράση και σωματικά ενεργός – το σεξ είναι αναγκαιότητα για εσένα. Έχεις ισχυρά ένστικτα επιβίωσης.
Όταν το αγαπημένο σου χρώμα είναι το κόκκινο, σου αρέσει να είσαι το επίκεντρο της προσοχής. Οι άλλοι άνθρωποι έλκονται από τη ζωντάνια και την αίσθηση του ενθουσιασμού που εκπέμπεις.
Είσαι έντονη προσωπικότητα και εκπέμπεις ενέργεια.


Πράσινο
Είσαι πρακτικός, προσγειωμένος άνθρωπος, με αγάπη για τη φύση. Είσαι σταθερός, ισορροπημένος ή αγωνίζεσαι για να έχεις ισορροπία στη ζωή σου – κατά την αναζήτηση αυτής της ισορροπίας, μπορεί μερικές φορές να γίνεις ασταθής και ανήσυχος.
Το πράσινο χρώμα σημαίνει ότι είσαι ευγενικός, γενναιόδωρος και συμπονετικός – είσαι αποτελεσματικός σε στιγμές κρίσης, καθώς θα παραμείνεις ήρεμος και θα αναλάβεις τον έλεγχο της κατάστασης μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα.
Είσαι περιποιητικός προς τους άλλους – ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός για να μην παραμελείς τις δικές σου ανάγκες.


Καφέ
Είσαι ειλικρινής, προσγειωμένος και ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Είσαι σταθερός και αξιόπιστος, αλλά ταυτόχρονα με ήσυχη αυτοπεποίθηση.
Είσαι φιλικός, προσιτός και αυθεντικός. Έχεις έντονη αίσθηση του καθήκοντος και της ευθύνης -συνήθως παίρνεις πολύ στα σοβαρά τις υποχρεώσεις σου.


Κίτρινο
Έχεις ευχάριστη διάθεση και είσαι χαρούμενος και διασκεδαστικός στην παρέα. Είσαι δημιουργικός και συχνά αυτός που σκέφτεται νέες ιδέες, αλλά που αναπόφευκτα ονειροπολεί αρκετά. Είσαι ο αυστηρότερος κριτής του εαυτού σου καθώς και των άλλων, καθώς είσαι τελειομανής.
Αναλύεις τα πάντα, όλη την ώρα, και o τρόπος σκέψης σου είναι μεθοδικός.


Λευκό
Σημείωση: Σπάνια το λευκό είναι αγαπημένο χρώμα από την παιδική ηλικία κάποιου – το χρώμα αυτό τείνει να σε εκφράζει όταν περνάς μια μεταβατική περίοδο στη ζωή σου ή προετοιμάζεται για νέα ξεκινήματα ή αναζητάς μια νέα κατεύθυνση σε έναν ή περισσότερους τομείς της ζωής σου. Αυτό το μεταβατικό χρονικό διάστημα μπορεί να διαρκέσει για εβδομάδες ή χρόνια.
Έχοντας ως αγαπημένο χρώμα το άσπρο σημαίνει ότι έχεις τακτοποιημένη και άψογη εμφάνιση, κατοικία και αυτοκίνητο, σχεδόν στο σημείο της υπερβολής. Βάζεις ψηλά την καθαριότητα και την υγιεινή και περιμένεις από τους άλλους να τηρούν τα υψηλά στάνταρντς που έχεις θέσει. Είσαι διορατικός και έχεις θετικό και αισιόδοξη φύση. Είσαι ισορροπημένος, λογικός, διακριτικός και σκεπτόμενος.


Μπλε
Η επιλογή του μπλε δείχνει άνθρωπο συντηρητικό και αξιόπιστο. Επίσης, είσαι πολύ επιφυλακτικός στην αρχή, μέχρι να είσαι σίγουρος για τον άλλο. Την ίδια στιγμή, έχεις βαθιά ανάγκη να σε εμπιστεύονται.
Δεν είσαι παρορμητικός ή αυθόρμητος -πάντα σκέφτεσαι πριν μιλήσεις και δράσεις και κάνεις τα πάντα με το δικό σου ρυθμό στο δικό σου χρόνο. Χρειάζεσαι χρόνο για να επεξεργαστείς και να μοιραστείς τα συναισθήματά σου. Είσαι αυθεντικός και ειλικρινής και παίρνεις στα σοβαρά τις ευθύνες σου.
Έχεις μια βαθιά ανάγκη για ειρήνη και αρμονία στην καθημερινή ζωή σου – δεν σου αρέσει να έχεις αγωνίες και πανικούς. Θα μπορούσες να επωφεληθείς από το διαλογισμό και τον επιπλέον χρόνο για περισυλλογή και ενδοσκόπηση.


Πορτοκαλί
Το πορτοκαλί φύλλο σημαίνει ότι η προσωπικότητά σου είναι ζεστή, αισιόδοξη, εξωστρεφής και συχνά έχεις τάση επίδειξης.
Είσαι φιλικός, πολύ εγκάρδιος και γενικά ευχάριστος. Είσαι δυναμικός, αποφασιστικός, αλλά όχι επιθετικός – το πορτοκαλί σημαίνει ότι είσαι ανάλαφρος και λιγότερο έντονος από όσους αγαπούν το κόκκινο. Είσαι εξαιρετικός στην ανθρώπινη κοινωνική επαφή και στις κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώνοντας την παρέα.
Απολαμβάνεις τα πάρτι και την κοινωνικοποίηση. Συνηθίζεις να μιλάς δυνατά όταν βρίσκεσαι σε ομάδα.
ΠΗΓΗ
Τεστ: ποιο φθινοπωρινό φύλλο είσαι; Τεστ: ποιο φθινοπωρινό φύλλο είσαι; Reviewed by Unknown on 22:30 Rating: 5
Από το Blogger.