Αν ποτέ πηγαίνατε στο δωμάτιο αυτού του νεαρού, το μόνο σίγουρο είναι πως θα ανατριχιάζατε όταν μαθαίνατε ότι…


Οι περισσότεροι 20χρονοι αγαπούν τα σπορ και τα video games. Μα όχι και ο Kyle Kandilian. Αυτός ο φοιτητής από το Dearborn του Michigan είναι λίγο διαφορετικός από τους υπόλοιπους συνομήλικους του. Βλέπετε, έχει εμμονή με τις κατσαρίδες!
Το δωμάτιο του είναι γεμάτο από αυτά τα αηδιαστικά ζωύφια! Έχει περισσότερες από 200.000 κατσαρίδες, τις οποίες εκτρέφει και πουλά! H εμμονή του ξεκίνησε όταν έμαθε στο Πανεπιστήμιο για μια ποικιλία από τη Μαδαγασκάρη, τις Gromphadorhina portentosa. Έκτοτε, λάτρεψε αυτά τα αηδιαστικά πλάσματα!


Το “αγρόκτημα” του δωματίου του, μετρά αυτή τη στιγμή 130 διαφορετικά είδη κατσαρίδας! Νούμερο το οποίο ο ίδιος θεωρεί ιδιαίτερα μικρό συγκριτικά με τις 4.000 διαφορετικές ποικιλίες που υπάρχουν στον κόσμο!

Οι κατσαρίδες ζουν απομονωμένες σε ειδικά κουτιά, για να αποφεύγονται δυσάρεστα “συναπαντήματα” στο σπίτι! Βλέπετε ο 20χρονος δε μένει μόνος, αλλά με τους γονείς του!

Η πρώτη του κατσαρίδα ήταν δώρο από τη μαμά του! Όχι βέβαια με δική της πρωτοβουλία! Της τη ζήτησε για κατοικίδιο! Από τότε, η συλλογή του αυξήθηκε! Πλέον, ζει περιτριγυρισμένος από 200.000 κατσαρίδες! Έχει αναγάγει την εκτροφή τους σε ολόκληρη επιστήμη! Έχει γράψει μάλιστα διάφορες σχετικές μελέτες, κάποιες από τις οποίες έχουν βραβευτεί.
Το 2014 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο κι έκτοτε ασχολείται επαγγελματικά με το “αγρόκτημα” του!

Ο Kyle κατάφερε να μετατρέψει το εκκεντρικό του χόμπι σε μια επικερδή επιχείρηση! Πέρα από τη χρήση των κατσαρίδων του σε διάφορες επιδείξεις, τις πουλά σε εξίσου φανατικούς συλλέκτες σε όλο τον κόσμο! Η τιμή μιας κατσαρίδας μπορεί να φτάσει τα 150 ή και τα 200 δολλάρια!

200 δολλάρια για μία κατσαρίδα είναι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό! Μήπως να αφήσουμε κατά μέρος την απέχθεια μας για αυτά τα πλάσματα και να εκμεταλλευτούμε την κερδοφόρα επιχειρηματική ιδέα που ανοίγεται μπροστά μας;
ΠΗΓΗ
Αν ποτέ πηγαίνατε στο δωμάτιο αυτού του νεαρού, το μόνο σίγουρο είναι πως θα ανατριχιάζατε όταν μαθαίνατε ότι… Αν ποτέ πηγαίνατε στο δωμάτιο αυτού του νεαρού, το μόνο σίγουρο είναι πως θα ανατριχιάζατε όταν μαθαίνατε ότι… Reviewed by Unknown on 14:30 Rating: 5
Από το Blogger.