Πώς να επιβιώσετε από μια επικείμενη Αποκάλυψη των Ζόμπι!!!!!!!!!!!!


Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ έχει δαπανήσει πάνω από 500 δισεκατομμύρια δολάρια για να αναπτύξει ένα σχέδιο για την επιβίωση κατά του ιού "ζόμπι" και αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με τη δυνατότητα μιας αποκάλυψη ζόμπι, η οποία θα μπορούσε είναι μια πραγματικότητα.
Το σχέδιο που ονομάζεται «CONOP 8888" είναι ένα πρωτόκολλο όπου οι στρατιωτικοί διοικητές, πρέπει να προετοιμαστούν για «να διατηρήσουν τους ανθρώπους επιζώντες από την απειλή από μια ορδή των zombies."
Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι η αποκάλυψη των ζόμπι είναι πιθανών να συμβεί. Μερικοί επιστήμονες πιστεύουν ότι ένας νέος ιός που προκαλείται από πειραματικά εμβόλια, μπορεί να μεταλλαχθεί με άλλες ασθένειες, παθογόνα ή παράσιτα που μολύνουν τον εγκέφαλο και ελέγχουν τη συμπεριφορά του οικοδεσπότη του.


Πρόσφατα, ο καθηγητής. Βλαντιμίρ Nikiforov, επικεφαλής του Τμήματος Λοιμωδών Νοσημάτων στο Ινστιτούτο Ανώτατης Εκπαίδευσης της ιατρικής και Βιολογικής μέρος της «Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας, δήλωσε ο ιός Έμπολα είναι γενετικά τροποποιημένος και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως βιολογικό όπλο των τζιχαντιστών για να δημιουργήσουν ένα είδος Αποκάλυψης ζόμπι στη Γη.

Ακόμη και ο επιστήμονας που ανακάλυψε το Έμπολα το 1976, ο Καθηγητής Peter Piot, δήλωσε ότι πολλοί περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν μολυνθεί από τον ιό, λόγο μετάλλαξης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα πραγματικό «σενάριο Ημέρα της Κρίσεως».
Έτσι, το ερώτημα είναι: πού είναι το καλύτερο μέρος για να κρυφτούν οι ανθρώποι από μια πιθανή Αποκάλυψη των Ζόμπι; Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Cornell στη Νέα Υόρκη, πιστεύουν ότι έχουν βρει την απάντηση, αλλά παραδέχονται ότι, αν ένα τέτοιο σενάριο συμβεί, μάλλον θα είναι καταδικασμένη ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή.
Η αποκάλυψη ζόμπι, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Cornell
Σύμφωνα με τους ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Cornell. Η ομάδα δημιούργησε μια προσομοίωση μιας επιδημίας ζόμπι με βάση τα χαρακτηριστικά, την εξέλιξη και τις πραγματικές κινήσεις του ιού.

Μεγάλοι επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Κορνέλ έχουν πει επίσης ότι η πόλη θα γίνει καταστροφική για τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας των ζόμπι.
Οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι πιο αραιοκατοικημένες περιοχές και των αγροτικών περιοχών "θα μπορούσαν να βοηθήσουν κάποιον για τουλάχιστον ένα μήνα". Οι ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Cornell εξήγησαν ότι σε μια αγροτική περιοχή, όπου υπάρχουν πολύ λιγότεροι άνθρωποι, ο ιός ζόμπι θα εξαπλωθεί σε ένα πολύ πιο αργό ρυθμό.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, αν θα υπάρξει ένα σενάριο Αποκάλυψης Ζόμπι, το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι, να πάτε προς τα Βραχώδη Όρη, των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της Βόρειας Αμερικής. Σύμφωνα με τον Αλεξάντερ Alemi, Μάθιου Bierbaum, Christopher Myers και τον James δείΐιηα, ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Cornell, δήλωσαν ότι τα συστατικά μιας ιογενούς νόσου του τύπου «ζόμπι», θα εξαπλωθεί γρήγορα λόγω της φύσης αυτού του ιού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Το Inquisitr news , οι ερευνητές έδωσαν υπαινιγμό για το τι θα μπορούσε να συμβεί στην αποκάλυψη ζόμπι, στο βιβλίο «Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ: μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας, αλλά και ότι θα μπορούσε να συμβεί στην πραγματικότητα, με την έκρηξη του Zombie War" που γράφτηκε από τον Max Brooks . Στο βιβλίο, ο λαός των Ηνωμένων Πολιτειών αφήνει περίπου τα δύο τρίτα των εθνών για να κρυφτούν στα Βραχώδη Όρη πριν από την επίθεση από ζόμπι.
Ο Αλέξανδρος Alemi δήλωσε ότι εργάζονται για την ολοκλήρωση των «περισσότερων κοινωνικών μεταβλητών» στο έργο προσομοίωση μιας επιδημίας ζόμπι. Στην επόμενη έρευνα θα προσθέσει το επίπεδο των γνώσεων των επιζώντων, στο χρονικό πλαίσιο για την επέκταση της επιδημίας και την ικανότητα των ανθρώπων να βρουν ασφαλείς περιοχές.
Αλλά για ορισμένους θεωρητικούς συνωμοσίας, αυτή η νέα μελέτη έρχεται να προστεθεί από το πρωτόκολλο παρασκευής της «μόλυνσης ζόμπις» του 2012, που δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου (MOD), σε συγκεκριμένα σχέδια για το πώς να προετοιμαστούν από μια επίθεση ζόμπι στην πόλη του Μπρίστολ.
Για τους συνωμοσιολόγους, όλα αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι είμαστε αντιμέτωποι με μια επικείμενη αποκάλυψη ζόμπι και πώς οι κυβερνήσεις προετοιμάζονται για το χειρότερο σενάριο. Πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να επιβιώσετε από μια αποκάλυψη ζόμπι;
ΠΗΓΗ
Πώς να επιβιώσετε από μια επικείμενη Αποκάλυψη των Ζόμπι!!!!!!!!!!!!  Πώς να επιβιώσετε από μια επικείμενη Αποκάλυψη των Ζόμπι!!!!!!!!!!!! Reviewed by Unknown on 23:30 Rating: 5
Από το Blogger.