ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ CELEBRITIES ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ

Πώς θα σου φαινόταν αν άκουγες ότι κάποια γυναίκα χρησιμοποιεί την κρέμα για τις αιμορροΐδες της στο πρόσωπο της, ή ότι ένα 100% αρσενικό παίζει με κούκλες; Και πώς θα αντιδρούσες αν μάθαινες ότι όλα αυτά τα κάνουν celebrities;
Οι Χολιγουντιανοί τελικά κρύβουν πολλά μυστήρια. Δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που έχουν παραδεχτεί τις αλλόκοτες συνήθειές τους, κάνοντας δημοσιογράφους και κοινό να μένουν με το στόμα ανοιχτό. Βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τις πιο ασυνήθιστες πράξεις των σταρ… που ελπίζουμε να μην σε βάλουν σε ιδέες.



Η Σάντρα Μπούλοκ χρησιμοποιεί την κρέμα για τις αιμορροΐδες της στο πρόσωπο της!


Η Μέγκαν Φοξ ακούει πάντα τραγούδια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο αεροπλάνο γιατί την κάνει να νιώθει ασφάλεια.


Και όμως η Κάμερον Ντίαζ ανοίγει πάντα τις πόρτες με τους αγκώνες της!


Ο Κρίστιαν Μπέιλ κάνει το ακριβώς αντίθετο από τον οποιονδήποτε προληπτικό, περπατάει κάτω από σκάλες και κάνει όλα τα υπόλοιπα και το κάνει φυσικά επίτηδες! Με αυτόν τον τρόπο προκαλεί την μοίρα όπως έχει πει. Δεν ξέρουμε αν είναι τύχη ή όχι αλλά τα καταφέρνει μια χαρά!


Φυσικά και κάθε μέρα το διατροφικό μενού της Άντζελίνα περιλαμβάνει κάθε λογής φαγητά, αλλά ποιος το περίμενε πως στην Αντζελίνα αρέσει να τρώει κουνούπια γιατί είναι πλούσια σε πρωτεΐνες; Συγκεκριμένα η Αντζελίνα έχει δηλώσει πως της αρέσει να τρώει τριζόνια και το ίδιο αρέσει και στα παιδιά της αφού οι γρύλοι είναι το αγαπημένο τους σνακ. Μην το ψάξετε στον θερμιδομετρητή όμως!


Aν περίμενες η Έυα Λονγκόρια να διατηρεί την επιδερμίδας της με τις πιο περιζήτητες και ακριβές κρέμες προσώπου τότε σίγουρα θα εκπλαγείς αν μάθεις πως για να κρατήσει σφριγηλό το δέρμα της χρησιμοποιεί κρέμες με πρωτεΐνες πλακούντα στο πρόσωπό της για να κρατήσει σφιχτό το δέρμα της!


Ο Τζέισον Σέγκελ έχει ένα δωμάτιο στο σπίτι του που κρατάει την συλλογή του με μαριονέτες!


Η Τζένιφερ Άνιστον μπαίνει πάντα στο αεροπλάνο με το δεξί της πόδι! Χμμμ...


Η Τζέσικα Σίμπσον δηλώνει πως δεν έχει δοκιμάσει ποτέ να καπνίσει αλλά είναι εθισμένη στις τσίχλες νικοτίνης!


Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να είναι τρελές με τον Τζόνι Ντεπ, αλλά εκείνος τρελαίνεται να παίζει με barbies! Παράλογο;


Η Μαράια Κάρεϊ κοιμάται περίπου 15 ώρες την ημέρα στην κρεβατοκάμαρα της που έχει 20 υγραντήρες έτσι απλά για να αισθάνεται πως είναι σε σάουνα!
ΠΗΓΗ
ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ CELEBRITIES ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ CELEBRITIES ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ Reviewed by Unknown on 15:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.