ΠΕΡΙΕΡΓΟ:ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ 23ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

Ο Tommy Connolly ήταν ένας τυπικός φοιτητής. Μελετούσε πολύ, είχε τις παρέες του και εργαζόταν σε ημι-απασχόληση. Όταν δεν παρακολουθούσε κάποιο μάθημα, προπονούνταν ως δρομέας μικρών αποστάσεων.
Με ένα όμως μήνυμα στο Facebook, η ζωή του άλλαξε. Χωρίς καμία προειδοποίηση έγινε πατέρας και 7 ημέρες αργότερα παππούς!

Όλα ξεκίνησαν όταν έλαβε ένα μήνυμα από την 17χρονη ξαδέρφη του Angela (η ταυτότητα της οποίας δε δημοσιοποιείται για νομικούς λόγους). Στα χρόνια που είχαν να ειδωθούν, η Angela είχε μια πολύ δύσκολη ζωή. Πάλευε να καθαρίσει από τους εθισμούς της, παράτησε το σχολείο, έμεινε έγκυος, άστεγη και χωρίς οικογένεια! Ο Tommy ήταν η τελευταία της απελπισμένη προσπάθεια να βρει ένα στήριγμα…

Ο Tommy δε χρειάστηκε καν να περιμένει την Angela να του ζητήσει βοήθεια. Της ζήτησε να μείνει στο σπίτι του και την υιοθέτησε νομικά! Ήθελε να σιγουρευτεί ότι θα κρατήσει το μωρό, θα έχει ένα σπιτικό και γενικά μια καλύτερη ζωή. Μια εβδομάδα αργότερα, γέννησε ένα πανέμορφο αγοpάκι, ενώ ο Tommy διάβαζε τα μαθήματά του στο νοσοκομείο όσο η Angela ανάρρωνε.

Πλέον, παρόλο που συνεχίζει τις σπουδές του εργάζεται πλήρες ωράριο για να στηρίξει την οικογένειά του και είναι πολύ ευτυχισμένος με αυτό. «Δε φταίει αυτή. Ήταν απλά μια κοπέλα που χρειαζόταν βοήθεια.»

Η γενναιοδωρία του έχει κάνει το γύρο του κόσμου, ο ίδιος όμως παραμένει μετριόφρων. «Ξέρω πως αυτό έκανα ήταν κάτι πολύ όμορφο, νιώθω όμως ενοχές που έχω τραβήξει τόσο μεγάλη προσοχή.»

Δε θεωρεί τον εαυτό του ήρωα, απλά ελπίζει πως κάποια στιγμή οι άνθρωποι θα αρχίσουν να βοηθούν όσους έχουν ανάγκη. «Εάν πρέπει να βάλω τη ζωή μου σε αναμονή για 1-2 χρόνια προκειμένου να σωθούν δύο ζωές, δεν είναι καν θυσία.»

ΠΗΓΗ
ΠΕΡΙΕΡΓΟ:ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ 23ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΠΕΡΙΕΡΓΟ:ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ 23ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! Reviewed by Unknown on 18:00 Rating: 5
Από το Blogger.