Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ ΚΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει τον πανικό στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς περισσότεροι από 80 άνθρωποι κατήγγειλαν σειρά προβλημάτων μετά από την προβολή του.
Πολλοί από τους θεατές ανέφεραν καρδιαγγειακά προβλήματα ενώ άλλοι έκαναν λόγω για παράξενα οράματα και πονοκεφάλους.



Οι καταγγελίες ανάγκασαν τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να εντοπίσει τον λογαριασμό του χρήστη που έχει ανεβάσει στο διαδίκτυο το βίντεο προκειμένου να το κατεβάσουν. Παρόλα αυτά, το βίντεο συνεχίζει να "αλλάζει χέρια" στο ίντερνετ και να σκορπίζει τον τρόμο στους θεατές, η πιο σοβαρή καταγγελία αφορούσε το έμφραγμα μιας γυναίκας που το παρακολούθησε.

Όπως αναφέρεται στο βίντεο, η κούκλα είναι η μετενσάρκωση μιας κοπέλας της Πέγκυ, που αναφέρεται ότι έζησε στο Λονδίνο το 1946 και προκαλεί εφιάλτες σε όποιον την αντικρίζει.


 Παράλληλα, οι θεατές του βίντεο αναφέρουν ότι ακόμα και όταν δεν βλέπουν τη κούκλα μπορούν να αισθανθούν τη παρουσία της, ενώ αναφέρουν ότι βιώνουν ψευδαισθήσεις και αρρωσταίνουν.



Την ίδια στιγμή, εκατοντάδες θεατές αναφέρουν ότι η κούκλα τους βοήθησε να επικοινωνήσουν με τους νεκρούς συγγενείς τους ή τους προειδοποίησε για άσχημα γεγονότα που συνέβησαν.

ΠΗΓΗ
Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ ΚΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!(ΒΙΝΤΕΟ) Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ ΚΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!(ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by Unknown on 12:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.