Τα πιο αυθεντικά αντικείμενα που μπορείτε να αγοράσετε ανάλογα τη χώρα στην οποία έχετε ταξιδέψει

Μερικές φορές χρειάζεται κάτι περισσότερο από αναμνήσεις και φωτογραφίες για να διατηρήσετε ζωντανό ένα ταξίδι. Οι ταξιδιώτες θέλουν να έχουν σπίτι τους κάτι που θα τους θυμίζει το ταξίδι τους - αλλά πολλές φορές εξαπατώνται αγοράζοντας φθηνά κομψοτεχνήματα από τις τουριστικές παγίδες.
Για να αποφύγετε να πάρετε κάτι που θα πετάξετε ύστερα από λίγους μήνες, δείτε παρακάτω τη λίστα με τα πιο αυθεντικά αντικείμενα που μπορείτε να αγοράσετε ανάλογα τη χώρα στην οποία έχετε ταξιδέψει, όπως την παρουσιάζει το Business Insider.
Ξεχάστε μπρελόκ και μινιατούρες του Πύργου του Άιφελ! Εδώ είναι τα πραγματικά καλύτερα σουβενίρ από 13 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Αργεντινή: Δερμάτινα είδη

Η Αργεντινή είναι διάσημη για τα δερμάτινα προϊόντα της, γι 'αυτό είναι ένα ιδανικό μέρος για να πάρετε ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια, δερμάτινα υποδήματα ή ένα δερμάτινο πορτοφόλι.
Η χώρα έχει πολλές μικρές μπουτίκ, όπου μπορείτε να αγοράσετε ποιοτικά δερμάτινα είδη.

Βέλγιο: Δαντέλα

Το Βέλγιο διαθέτει μερικές από τις καλύτερες δαντέλες στον κόσμο. Η βελγική δαντέλα και ταπισερί θεωρούνται χειροτεχνήματα υπερπολυτελείας εδώ και 6 αιώνες. Από το 1500, το εμπόριο της δαντέλας εξαπλώθηκε στην Βελγική επαρχία. Οι πόλεις των Βρυξελλών και της Μπριζ είναι περισσότερο γνωστές για τις περίτεχνες δαντέλες τους.

Κίνα: Τσαγιέρα

Οτιδήποτε σχετικά με το τσάι θα ήταν ένα σπουδαίο σουβενίρ από την Κίνα. Μια ζωγραφισμένη τσαγιέρα ή φλιτζάνια τσαγιού είναι ένα όμορφο ενθύμιο.

Αγγλία: Σοκολάτα Cadbury

Η σοκολάτα Cadbury είναι ένα τέλειο δώρο καθώς πολλοί συμφωνούν ότι είναι η καλύτερη σοκολάτα στον κόσμο.
Πλέον, η Hershey Company μόλις απαγόρευσε τη σοκολάτα Cadbury στις Ηνωμένες Πολιτείες - γι 'αυτό θα ήταν σίγουρα το καλύτερο δώρο στους Αμερικανούς φίλους σας.

Γαλλία: Macarons

Δεν είναι αναμνηστικά που θα μείνουν, αλλά τα μακαρόν είναι ένα θαυμάσιο αναμνηστικό από τη Γαλλία. Υπάρχουν εκατοντάδες μέρη για να αγοράσετε μακαρόν από τη Γαλλία, αλλά εκείνα από το Pierre Hermé είναι αναμφισβήτητα τα καλύτερα. Δοκιμάστε τις ασυνήθιστες γεύσεις από τη συλλογή του «Jardins».

Γερμανία: Κανάτα μπύρας

Αυτό είναι ένα αρκετά κοινό αναμνηστικό για να φέρετε από τη Γερμανία, ιδιαίτερα σε περιόδους όπως το Oktoberfest. Οι κανάτες μπύρας φτιάχνονται από πηλό, πορσελάνη, κασσίτερο και μερικές φορές ακόμη και από γυαλί. Υπάρχουν πολλά τοπικά καταστήματα σε πόλεις γύρω από τη Γερμανία που πωλούν αυθεντικές χειροποίητες κανάτες μπύρας.

Ελλάδα: Ελαιόλαδο

Η Ελλάδα φημίζεται για την παραγωγή παρθένου ελαιολάδου, το οποίο χρησιμοποιείται σε όλες σχεδόν τις ελληνικές συνταγές. Ένα από τα καλύτερα μέρη για να πάρετε αυθεντικό ελληνικό ελαιόλαδο είναι από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό στα Κριτσά Λασιθίου στο νησί της Κρήτης. Το παγκοσμίου φήμης ελαιόλαδο, συχνά αναφέρεται και ως «Rolls Royce των ελαίων».
Εάν δεν θέλετε να πάρετε παραδοσιακό μαγειρικό λάδι ελιάς, μπορείτε επίσης να πάρετε μερικά σαπούνια ή καλλυντικά που γίνονται με ελαιόλαδο.

Ουγγαρία: Πάπρικα

Η πάπρικα είναι το τελειότερο δώρο για να φέρετε από την Ουγγαρία, επειδή βρίσκεται παντού στη χώρα και είναι απίστευτα φθηνό. Η ουγγρική πάπρικα είναι επίσης μοναδική και λέγεται ότι είναι πιο γλυκιά από την πάπρικα που καλλιεργείται σε άλλα εδάφη και κλίματα.
Ένα μεγάλο μέρος για να βρείτε αυθεντική πάπρικα είναι το Great Market Hall της Βουδαπέστης.

Ιρλανδία: Ουίσκι

Ένα ποιοτικό μπουκάλι ουίσκι είναι ένα κλασικό σουβενίρ από την Ιρλανδία.
Το ιδανικό μέρος για να πάρετε το ιρλανδικό ουίσκι είναι το Bushmills Distillery στη Βόρεια Ιρλανδία, όπου μπορείτε πραγματικά να δείτε και να μυρίσετε τα ουίσκι που γίνονται.

Ιταλία: Παραδοσιακή βενετσιάνικη μάσκα

Ένα κλασικό σουβενίρ από την Ιταλία είναι μια παραδοσιακή βενετσιάνικη μάσκα. Οι μάσκες χρησιμοποιούνται στο ετήσιο καρναβάλι και είναι συχνά περίπλοκες και όμορφες. Οι βενετσιάνικες μάσκες μπορούν να γίνουν από δέρμα, πορσελάνη ή γυαλί.
Το Ca'Macana, ένα από τα παλαιότερα εργαστήρια κατασκευής μάσκας στη Βενετία.

Ιαπωνία: Ηλεκτρονικά

Η Ιαπωνία βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας και είναι γνωστή για τα ηλεκτρονικά της.
Σίγουρα, κάποια ηλεκτρονικά είναι φθηνότερα εδώ, αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος για να αγοράσετς ηλεκτρονικές συσκευές στην Ιαπωνία. Θα βρείτε επίσης καινοτόμα και μερικές φορές παράξενα προϊόντα που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε ηλεκτρονικά είδη - από φωτογραφικές μηχανές και τηλεοράσεις μέχρι χύτρες ρυζιού - είναι η συνοικία Akihabara στο Τόκιο.

Ισπανία: Κρασί

Είναι συνήθως ένα ασφαλές να πάρετε κρασί σαν σουβενίρ και το καλύτερο μέρος για να να το αγοράσετε είναι από την ισπανική ύπαιθρο.
Μεγάλες αμπελουργικές περιοχές της Ισπανίας είναι η Rioja, η Ribera del Duero, και η Valdepenas.

Τουρκία: Σετ καφέ

Η Τουρκία είναι γνωστή για την παραγωγή του χαλκού και το μοναδικό τρόπο παρασκευής του καφέ. Ένα τέλειο σουβενίρ για κάποιον που θέλει να προσπαθήσει να ετοιμάσει το δικό του τούρκικο καφέ είναι ένα αυθεντικό χάλκινο σετ καφέ.
ΠΗΓΗ
Τα πιο αυθεντικά αντικείμενα που μπορείτε να αγοράσετε ανάλογα τη χώρα στην οποία έχετε ταξιδέψει Τα πιο αυθεντικά αντικείμενα που μπορείτε να αγοράσετε ανάλογα τη χώρα στην οποία έχετε ταξιδέψει Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5
Από το Blogger.