Ο ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ!

Ο Κινέζος νεαρός αξίζει σίγουρα τον τίτλο του Δον Ζουάν της Άπω Ανατολής, αφού για αρκετό χρονικό διάστημα είχε ερωτικές σχέσεις με 17 γυναίκες ταυτόχρονα. Για κακή του όμως τύχη, ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα
Ο easy rider από την Κίνα φαίνεται πως είναι ΜΕΓΑΣ λάτρης του γυναικείου φύλλου. Τόσο, που δεν μπορεί να περιορίσει την αγάπη του σε μια μόνο γυναίκα, αλλά σε 17. Και δεν μιλάμε για σχέσεις της μιας βραδιάς, αλλά για δεσμούς που σε κάποιες περιπτώσεις απαριθμούσαν μήνες και χρόνια. Το πρόβλημα είναι πως ο κ. Γιουάν ενεπλάκη με τη μηχανή του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Όχι, δεν χτύπησε σοβαρά, ούτε τον απασχόλησε η καταστροφή της μηχανής του. Το πρόβλημα προέκυψε όταν οι 17 κοπέλες του τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο.

Η Ξιάο Λι, που είχε σχέση με τον Δον Ζουάν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ανέφερε: "Ανησύχησα πολύ όταν άκουσα πως νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Όταν όμως είδα τόσες όμορφες γυναίκες να εμφανίζονται, τότε τα δάκρυά μου για την προδοσία στέρεψαν".

Ζήτημα καρδιά και... απάτης
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το θέμα δεν είχε να κάνει απλά με την "καρδιά αγκινάρα" του νεαρού Κινέζου, αλλά και με τον τρόπο με τον οποίον εκμεταλλευόταν τις αγαπημένες του για να τους αποσπά χρηματικά ποσά. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα είχε ξεκινήσει σχέδια για γάμο. Τώρα ο κ. Γιουάν αντιμετωπίζει αστυνομική έρευνα με την κατηγορία της απάτης.

Ο ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ! Ο ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ ΤΗΣ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ! Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.