ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!!!

Αυτό το παράξενο φαινόμενο είναι πολύ ωραίο και συνέβη στην μολυσμένη πόλη της Huizhou στην Κίνα. Είναι το αποτέλεσμα των αμέτρητων πράσινων φυτών που άρχισαν να φυτρώνουν γρήγορα επάνω στο ποτάμι. Κάθε χρόνο ξοδεύουν εκατομμύρια χρήματα για να τα αφαιρέσουν. Αλλά μπορεί να θεωρηθεί μια ενδιαφέρον κι ωραία μεταμφίεση. Επιστήμονες που έφτασαν στην περιοχή άρχισαν να μελετούν πιθανές επιπτώσεις αυτού του φαινομένου.
Εκτός από την ομορφιά που έχει αυτό το πράσινο χαλί λέγεται ότι βοηθάει και στον καθαρισμό του ποταμιού, επειδή απορροφούν περίσσεια αζώτου και φωσφορικών αλάτων. Επίσης χρησιμοποιείται και ως παγίδα για τους μεγαλύτερους ρίπους και βοηθάει στο να αποτρέψει την αναπαραγωγή κουνουπιών. Τέλος συγκρατεί μεγάλο μέρος του νερού που κινδυνεύει να χαθεί εξαιτίας της εξάτμισης και παρέχει ένα καταφύγιο για τα ψάρια που θέλουν να μεγαλώσουν.

Δείτε τις φωτογραφίες :





ΠΗΓΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ  ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!!! Reviewed by Unknown on 17:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.