Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούμε προδίδει και την ηλικία μας.

Κι όμως, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούμε προδίδει και την ηλικία μας.
Αυτό προκύπτει από πρόσφατη έρευνα (στις ΗΠΑ) η οποία αποκαλύπτει ότι οι νέοι μεταξύ 18-34 ετών σε ποσοστό 71% προτιμούν να χρησιμοποιούν το Snapchat για την επικοινωνία τους. Δεύτερο ακολουθεί το Twitter και τρίτο και καταϊδρωμένο το facebook.

Η πρωτιά του facebook –κρατηθείτε- έρχεται στις ηλικίες από 65 ετών και άνω(!). Το 10% των χρηστών του facebook είναι συνταξιούχοι με το αντίστοιχο ποσοστό στο Snapchat να είναι μόλος 1%.
Η ίδια έρευνα αποκαλύπτει ότι οι νέοι μεταξύ 18-34 προτιμούν ακόμα, το Vine, το Tumblr και το Instagram, ενώ μεγαλύτερης ηλικίας χρήστες επιλέγουν πιο εδραιωμένες πλατφόρμες όπως το Google+, το Twitter και το Pinterest.
Μην τα βάψετε όμως ακόμα μαύρα. Συνολικά και κατά μέσο όρο σε όλες τις ηλικίες, το Facebook παραμένει αρχηγός με 81% των κατοίκων στις ΗΠΑ να το επιλέγουν για την επικοινωνία τους
Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούμε προδίδει και την ηλικία μας. Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούμε προδίδει και την ηλικία μας. Reviewed by Unknown on 08:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.