Οι 5 από τις πιο βασανίστηκες μεθόδους για την εκτέλεση ενός ανθρώπου στην ιστορία. (photos)

Τα παλιά χρόνια οι άνθρωποι ήταν πιο βάρβαροι και
πιο αδίστακτοι, εκτελούσαν τους ανθρώπους με απίστευτους τρόπους που οι σημερινοί άνθρωποι χαίρονται που ζουν αυτή την εποχή. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε 5 από τις πιο βασανίστηκες μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν ποτέ!
Οι 5 από τις πιο βασανίστηκες μεθόδους για την εκτέλεση ενός ανθρώπου στην ιστορία.

Δείτε τις φωτογραφίες :

1.The Judas Cradle : Το λίκνο του Ιούδα ήταν ένα σχήμα πυραμίδας με μια ακονισμένη συσκευή κατά την οποία το θύμα ήταν δεμένο με σχοινιά. Η πυραμίδα καρφωνόταν στον πρωκτό, αιδοίο ή στο όσχεο τους. Αυτή η συσκευή χρησιμοποιούνταν συχνά στην ισπανική Ιερά Εξέταση υπάρχουν όμως και ενδείξεις ότι υπήρχε και πιο παλιά ως μέρος ενός καρναβαλιού.


2.Το πριόνι : Τα θύματα αυτής της μεθόδου ήταν κρεμασμένα από τα πόδια η από τα χέρια η δεμένοι πάνω σε ένα τραπέζι και τον έκοβαν στην μέση από πάνω μέχρι κάτω χωρίζοντας το σώμα του σε 2.




4.Breast Ripper Or The Spider : Οι γυναίκες που κατηγορούνταν για μοιχεία , άμβλωση η σε πιο οπουδήποτε άλλο έγκλημα δεχόντουσαν αυτό το οδυνηρό βασανιστήριο. Όπως δηλώνει και το όνομα του τα εργαλεία θερμαινόντουσαν και στην συνέχεια χρησιμοποιούνταν για να καταστρέψουν τα στήθη της γυναίκας.




5. Το ράφι : Ίσως η πιο γνωστή συσκευή βασανιστηρίων από το Μεσαίωνα. Το ράφι ήταν μια ξύλινη πλατφόρμα με δύο κυλίνδρους στα άκρα. Τα χέρια και τα πόδια του θύματος ήταν δεμένα σε κάθε άκρο και οι κύλινδροι γύριζαν και τέντωναν το σώμα. Σκοτώνοντας το θύμα…



ΠΗΓΗ
Οι 5 από τις πιο βασανίστηκες μεθόδους για την εκτέλεση ενός ανθρώπου στην ιστορία. (photos) Οι 5 από τις πιο βασανίστηκες μεθόδους για την εκτέλεση ενός ανθρώπου στην ιστορία. (photos) Reviewed by Unknown on 20:00 Rating: 5
Από το Blogger.