ANCIENT ALIENS ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ

Όχι, δεν σας κάνουμε καμία μορφή πλάκας και δεν γνωρίζαμε τίποτα μέχρι που ένας αναγνώστης της ιστοσελίδας μας UFOs & Aliens Truth Greek community, μας έστειλε την παρακάτω φωτογραφία! Σε αυτή, εκτός από την αναπαράσταση ενός ζωικού βασιλείου, που υποπτευόμαστε ότι πρόκειται για αναπαράσταση του Παραδείσου (τυπική αναπαράσταση της Καινής Διαθήκης, που ακολουθεί πιστά η εικονογραφία της Ορθόδοξης Εκκλησίας), προς το τρούλο διακρίνουμε τέσσερις χρυσούς φτερωτούς κύκλους. Ψάχνοντας για περισσότερες πληροφορίες στο διαδίκτυο, βρήκαμε ότι οι κατώτερες αναπαραστάσεις είναι σύγχρονες ανακατασκευές, αλλά οι αναπαραστάσεις του τρούλου προέρχονται από το 15ο αιώνα μ.Χ. .
Πάντως, είναι λίγο δύσκολο να θεωρήσουμε ότι πρόκειται για τα άρματα του Εζεκιήλ, διότι αυτά δεν απεικονίζονται σε Ορθόδοξες Εκκλησίες, ούτε δίπλα σε Αγίους, σαν αυτούς που βλέπετε περιμετρικά του τρούλου. Άρα... μήπως μιλάμε για κάποια οχήματα από το διάστημα που προσπάθησε να απεικονίσει ως Θεϊκό σύμβολο ο εικονογράφος;



Για όσους θέλουν να δουν περί τίνος πρόκειται από κοντά, αρκεί να ταξιδέψουν προς τη Λίμνη Ευβοίας και να αναζητήσουν την Ιερά Μονή Γαλατάκη. Το μοναστήρι βρίσκεται σε υψόμετρο 120 μέτρα από τη θάλασσα και έχει πρόσβαση μόνον από τα δυτικά, από την ασφαλτοστρωμένη οδό, η οποία ξεκινά από την παραλία της Λίμνης και αφού διασχίσετε τις γραφικές τοποθεσίες: Κατούνια, Μαράντζα και Άγιος Γεώργιος, και καταλήγει στην είσοδο της μονής.
ANCIENT ALIENS ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ANCIENT ALIENS ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5
Από το Blogger.