Παραφυσικά φαινόμενα τρομάζουν το προσωπικό πολυτελούς κτηρίου


Ποιος ή τι κρύβεται στους διαδρόμους ενός ανακαινισμένου υπερπολυτελούς κτηρίου;
Τρεις θυρωροί έχουν παραιτηθεί μετά από αναφορές για παραφυσικές δραστηριότητες εντός των τελευταίων έξι μηνών, όπως λέει σε δημοσίευμα της η New York Post.
Το κτήριο 123 Park της Νέας Υόρκης, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του παλαιού ιστορικού Νοσοκομείου Caledonian, άνοιξε εκ νέου ως ένα συγκρότημα πολυτελών διαμερισμάτων μετά από ανακαινίσεις που ολοκληρώθηκαν το περασμένο καλοκαίρι.
Λίγο αργότερα, ωστόσο, ιστορίες άρχισαν να αναδύονται με μυστηριώδεις φωνές και απόκοσμα βήματα που αντηχούν μέσα από τους διαδρόμους του, ιστορίες που κάποιοι αποδίδουν σε φαντάσματα πρώην ασθενών του νοσοκομείου που εξακολουθούν να περιφέρονται άσκοπα μέσα στο κτίριο.

Αυτή η παραφυσική δραστηριότητα έχει τρομάξει πολλούς, με τουλάχιστον τρεις θυρωρούς να σταματήσουν από την δουλειά τους, επειδή ήταν πάρα πολύ τρομοκρατημένοι για να εργαστούν εκεί.
Επιστάτης ενός κοντινού κτιρίου δικαιολογεί τους θυρωρούς λέγοντας: «είναι περίεργο μέρος για να εργαστούν» λόγω της στοιχειωμένης φήμης του.
Η Aleksandra Scepanovic, διευθύνων σύμβουλος της Ideal Properties Group, της εταιρείας που ανακαίνισε το νοσοκομείο, επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν αυτές οι παραιτήσεις, λέγοντας ότι ένας από τους θυρωρούς τις είπε «ότι ενώ έκανε μια βόλτα ρουτίνας στο υπόγειο και το πίσω μέρος του κτιρίου, κάθε φορά άκουγε βήματα να αντηχούν γύρω το.»
«Μου είπε ότι αισθάνθηκε σαν μια παρουσία να τον ακολουθούσε.»
ΠΗΓΗ
Παραφυσικά φαινόμενα τρομάζουν το προσωπικό πολυτελούς κτηρίου Παραφυσικά φαινόμενα τρομάζουν το προσωπικό πολυτελούς κτηρίου Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5
Από το Blogger.