Μάκης Βορίδης: Έγινε μέλος της ισχυρής "Αθηναικής Λέσχης"

Στο ελιτίστικο κλαμπ ο πρώην υπουργός

Μέλος της περίφηµης Αθηναϊκής Λέσχης έγινε πριν από λίγες εβδοµάδες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας ∆ηµοκρατίας, Μάκης Βορίδης. Μαζί µε τον πρώην υπουργό, που ήταν ο µοναδικός που προερχόταν από τον χώρο της πολιτικής, στη Λέσχη εντάχθηκαν και µια σειρά από γνωστά πρόσωπα της αθηναϊκής κοινωνίας.
Ετσι, ο πρόεδρος, Π. Κουκουλοµάτης, υποδέχθηκε τον Βορίδη µαζί µε τα υπόλοιπα µέλη και πρόσθεσε ακόµα έναν από τους -νυν και πρώην- «τριακόσιους» στο δυναµικό της ιστορικότερης λέσχης της πρωτεύουσας.
Ανάµεσα στα µέλη της είναι ο Πρόεδρος της ∆ηµοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος πάντως µετά την εκλογή του δεν την έχει επισκεφθεί, ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, οι πρώην υπουργοί και βουλευτές Νίκος ∆ένδιας, Βασίλης Κικίλιας, Ανδρέας Ψυχάρης, Γιώργος Αλογοσκούφης, Πέτρος Μολυβιάτης και άλλοι.
Οπως πληροφορούµεθα, πρόσφατα στο εστιατόριο της Λέσχης έκαναν την εµφάνισή τους ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης ∆ραγασάκης, και ο υπουργός Οικονοµίας, Γιώργος Σταθάκης. Αµφότεροι ήταν προσκεκληµένοι για φαγητό από µέλη της Λέσχης και εµφανίστηκαν µε σακάκι µεν, αλλά χωρίς γραβάτα.
Ωστόσο, το καταστατικό είναι αυστηρότατο και προβλέπει υποχρεωτικά γραβάτα. Οταν, λοιπόν, οι υπάλληλοι στο ισόγειο µε πολύ ευγενικό τρόπο τους το υπενθύµισαν, εκείνοι διάλεξαν από µια γραβάτα από την… γκαρνταρόµπα. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα ένιωσαν και πολύ άνετα ανάµεσα στα πορτρέτα όλων των πρώην βασιλέων της Ελλάδας. Ο κ. Βορίδης µάλλον δεν θα ’χει τέτοια προβλήµατα.
Μάκης Βορίδης: Έγινε μέλος της ισχυρής "Αθηναικής Λέσχης" Μάκης Βορίδης: Έγινε μέλος της ισχυρής "Αθηναικής Λέσχης" Reviewed by Unknown on 14:46 Rating: 5
Από το Blogger.