Τσεκάρετε τους πιο Περίεργους Χώρους που Υπάρχουν σε Σπίτια Διασήμων!

Είναι γεγονός: τα σπίτια διασήμων ξεπερνούν κάθε φαντασία μιας και διαθέτουν χώρους και ανέσεις που αγγίζουν τα όρια της παραξενιάς.
Είναι παράξενοι αυτοί οι διάσημοι; Σίγουρα ναι! Διαβάστε παρακάτω και δείτε τους πιο περίεργους χώρους και τα πιο αλλόκοτα δωμάτια που υπάρχουν (μόνο) σε σπίτια διασήμων.
Δωμάτιο με ζαχαρωτά Κι όμως αυτό το δωμάτιο υπάρχει στην πανάκριβη έπαυλη της βασίλισσας της R'n'B, Beyoncé, και του συζύγου της Jay-Z στο Μπέβερλι Χιλς και αποτελεί απόδειξη ότι η κόρη τους, Blue Ivy, είναι το πιο προνομιούχο παιδί στον κόσμο.

Αυτό είναι κυριολεκτικά το πιο γλυκό δωμάτιο στην έπαυλη της Beyoncé και του Jay-Z.

Water park Η Celine Dion αποφάσισε να μετατρέψει μέρος της τεράστιας έκτασης του κήπου του σπιτιού της στη Φλόριντα σε water park. Πέρα από τρεις μεγάλες πισίνες που το απαρτίζουν το «πάρκο» της διάσημης τραγουδίστριας διαθέτει και νεροτσουλήθρες! Ξαφνικά, τα 62,5 εκατομμύρια δολάρια στα οποία κοστολογείται η έπαυλη, μας φαντάζουν λογικό ποσό.

Το εντυπωσιακό υδάτινο πάρκο της Celine Dion

Αίθουσα bowling Η Lady Gaga δε σταματά ποτέ να προκαλεί και να εντυπωσιάζει - κι όχι μόνο με τα τραγούδια και τις avant-garde εμφανίσεις της. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει η αίθουσα bowling που διαθέτει το καινούριο της σπίτι στο Μαλιμπού. Αναρωτιέστε τι κάνει όταν δεν έχει διάθεση για bowling; Το σίγουρο είναι ότι δε βαριέται αφού, μεταξύ άλλων, η έπαυλη έχει γήπεδο μπότσε και στάβλους.

Η Lady Gaga δεν δικαιολογείται να μην είναι άσος στα στράικ!

Τάφρος Αν και, τεχνικά, δεν αποτελεί δωμάτιο, η τάφρος που περιτριγυρίζει τους κήπους του κάστρου της Κατρίν Ντενέβ είναι άξια αναφοράς. Το κάστρο, το οποίο χτίστηκε τον 18ο αιώνα, απέχει 75 χλμ. από το Παρίσι και περιλαμβάνει τέσσερα μάστερ υπνοδωμάτια, σάουνα και πισίνα.

Η διάσημη ηθοποιός έβαλε πωλητήριο στο μαγευτικό κάστρο της τον περασμένο Απρίλιο.

Αμπελώνας Ο Kanye West και η σύζυγός του Kim Kardashian μάλλον αγαπούν πολύ το κρασί. Κι αυτό γιατί η έπαυλή τους στην Καλιφόρνια διαθέτει αμπελώνα και οινοποιείο. Εμείς δεν έχουμε παρά να αναρωτηθούμε αν (και πότε) θα γευτούμε Sauvignon από τα χεράκια τους!

Ο αμπελώνας του Kanye West και της Kim Kardashian δείχνει ότι το ζευγάρι αγαπά το κρασί.

Γήπεδο Μπάσκετ Μπορεί να έχει κρεμάσει επίσημα τα αθλητικά του παπούτσια εδώ και χρόνια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο θρύλος του μπάσκετ, Michael Jordan, σταμάτησε… τα καλάθια. Αντίθετα, ο Αμερικανός άσος περνάει πολύ χρόνο στο γήπεδο μπάσκετ του σπιτιού του στο Σικάγο.

Η αξία της έπαυλη του Michael Jordan αγγίζει τα 16 εκατομμύρια δολάρια.

Γήπεδο Μίνι-Γκολφ Αν και μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι διατηρεί τη σιλουέτα της παίζοντας γκολφ, η Jennifer Lopez είναι μεγάλη φαν του αθλήματος. Μάλιστα, φρόντισε ώστε μια από τις τέσσερις βεράντες του νέου διαμερίσματος της στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης να μετατραπεί σε μίνι-γκολφ.

Αυτό το γήπεδο μίνι γκολφ δεν είναι σε κήπο, αλλά σε μπαλκόνι ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη.

Ντους βιταμινών Όχι, ο Leonardo di Caprio δε μπορεί να κάνει μπάνιο σε απλό νερό. Για αυτό άλλωστε, από τις βρύσες των μπάνιων του νέου του διαμερίσματος του ηθοποιού στη Νέα Υόρκη δεν τρέχει νερό, αλλά ειδικό νερό φιλτραρισμένο με βιταμίνη C. Τώρα ξέρουμε γιατί είναι πάντα γεμάτος ενέργεια!

Βιταμίνη C: Μην την πιείτε, λουστείτε! Αυτό τουλάχιστον κάνει ο Leonardo di Caprio στην μπανιέρα του.
Τσεκάρετε τους πιο Περίεργους Χώρους που Υπάρχουν σε Σπίτια Διασήμων! Τσεκάρετε τους πιο Περίεργους Χώρους που Υπάρχουν σε Σπίτια Διασήμων! Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5
Από το Blogger.