Έχουμε ξεφύγει τελείως! Έριξαν πρόστιμο σε τουρίστρια επειδή (όπως λένε) προκάλεσε...σεισμό!

Παραδέχτηκε την ενοχή της η 23χρονη τουρίστρια η οποία συνελήφθη από τις αρχές της Μαλαισίας επειδή φέρεται να έβγαλε όλα της τα ρούχα και να πόζαρε γυμνή στον φωτογραφικό φακό στην υψηλότερη κορυφή της χώρας, στο ιερό όρος Κινάμπαλου.
Ορισμένοι Μαλαισιανοί υποστηρίζουν ότι η βέβηλη αυτή κίνηση της γυναίκας προκάλεσε την οργή των πνευμάτων του βουνού και είχε ως επακόλουθο τον φονικό σεισμό.
Η αστυνομία στο ανατολικό κρατίδιο Σαμπάχ συνέλαβε την Έλενορ Χόκινς, υπήκοο Βρετανίας, η οποία εμπλέκεται στο περιστατικό, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Bernama. Ο αρχηγός της αστυνομίας Κεόνγκ Χο Ενγκ δήλωσε ότι η 23χρονη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση στο αεροδρόμιο της πόλης Ταγουάου, την ώρα που ετοιμαζόταν να φύγει για την Κουάλα Λουμπούρ, πρωτεύουσα της Μαλαισίας.
Μια ομάδα τουριστών γδύθηκε και φωτογραφήθηκε στην κορυφή του όρους Κινάμπαλου την 30η Μαΐου, προκαλώντας την οργή πολλών κατοίκων που θεώρησαν την ενέργεια προσβλητική. Τα στιγμιότυπα κυκλοφόρησαν ευρέως σε ιστότοπους και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η Χόκινς παραδέχτηκε την ενοχή της ενώπιον του δικαστηρίου την Παρασκευή. Οι μαλαισιανές δικαστικές αρχές της επέβαλαν πρόστιμο 850 λιρών Αγγλίας (σ.σ.: 1.170 ευρώ) και η 23χρονη αποφυλακίστηκε μετά από τριήμερη κράτηση και επέστρεψε στη Βρετανία.
Έχουμε ξεφύγει τελείως! Έριξαν πρόστιμο σε τουρίστρια επειδή (όπως λένε) προκάλεσε...σεισμό! Έχουμε ξεφύγει τελείως! Έριξαν πρόστιμο σε τουρίστρια επειδή (όπως λένε) προκάλεσε...σεισμό! Reviewed by Unknown on 23:30 Rating: 5
Από το Blogger.