ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Η γυναίκα που είδε πτώμα από αεροπορική τραγωδία να προσγειώνεται στο… σπίτι της! (PHOTOS)

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την δεύτερη κατά σειρά αεροπορική τραγωδία των Malaysia Airlines στην Ουκρανία που συγκλόνισε την υφήλιο.
Από την πρώτη στιγμή δεν ήταν λίγοι οι Ουκρανοί που ανέφεραν ότι για λίγες στιγμές «έβρεχε» συντρίμμια και άψυχα κορμιά.
Η ίδια βρισκόταν στο σπίτι φίλων της στο χωριό Rozsypne όταν το βλήμα χτύπησε και κατέρριψε το Boeing 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι «έβρεξε» και πτώματα. Πολλά από τα 298 θύματα της πτήσης MH17 προσγειώθηκαν στα χωράφια, κάποια στους δρόμους του χωριού, άλλα σε κήπους.


Ένα χρόνο μετά, καθώς η πρώτη επέτειος της του φρικτού δυστυχήματος της Malaysia Airlines πλησιάζει και ο πόλεμος στην ανατολική Ουκρανία συνεχίζει να απειλεί τις ζωές των στρατιωτών και των πολιτών, η Ινα μίλησε στην Daily Mail για την ημέρα που τη στοίχειωσε, όταν αντίκρισε το σώμα της νεαρής γυναίκας στη κουζίνα της.
«Δεν ήξερα γιατί συνέβη αυτό και γιατί έπεσε στη στέγη μου. Ισως ήταν η μοίρα. Σε κανένα άλλο σπίτι δεν είχε πέσει σώμα. Υπήρχαν πολλά στους δρόμους και σε κήπους. Αλλά μόνο σε μένα συνέβη αυτό», είπε στη Daily Mail.
Μέσα στην ετοιμόρροπη κουζίνα της, η τρύπα στην οροφή υπάρχει ακόμα. Κάτω από τις κατσαρόλες, τα τηγάνια και τα άδεια ράφια, το μόνο που απομένει να θυμίζει το περιστατικό είναι μία λευκή κηλίδα χλωρίου.
ΠΗΓΗ
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Η γυναίκα που είδε πτώμα από αεροπορική τραγωδία να προσγειώνεται στο… σπίτι της! (PHOTOS) ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Η γυναίκα που είδε πτώμα από αεροπορική τραγωδία να προσγειώνεται στο… σπίτι της! (PHOTOS) Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5
Από το Blogger.