ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΟΖΑΡΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ ΤΗΣ ! Σπάνια ασθένεια κάλυψε κατά 70% το σώμα 19χρονης με ελιές (Εικόνες)


Την δικής της απάντηση δίνει μία έφηβη που γεννήθηκε με μία σπάνια ασθένεια λόγω της οποίας το 70% του σώματός της είναι καλυμμένο από εκ γενετής σημάδια τα οποία μοιάζουν με ελιές, σε όσους την κορόιδευαν μέχρι σήμερα ποζάροντας με το μπικίνι της.

Η Ciera Swaringen από την βόρεια Καρολίνα, έπεσε θύμα κοροϊδίας ήδη από τα παιδικά της χρόνια, ενώ όπως θυμάται οι συμμαθητές της την αποκαλούσαν «κηλιδωμένο σκυλί».
Παρόλα αυτά, η 19χρονη που σήμερα εργάζεται ως υπάλληλος σε κατάστημα με υποδήματα νιώθω περήφανη για τον εαυτό της. «Στο τέλος της ημέρας όλοι έχουμε κάτι είτε μέσα μας είτε έξω, που είναι ασυνήθιστο», δηλώνει σε συνέντευξή της Ciera που αποδίδει τον θετικό τρόπο σκέψης της στην υποστήριξη που της παρείχαν οι γονείς της.

«Θυμάμαι όταν ξεκίνησα το σχολείο, η μητέρα μου είπε ότι τα σημάδια μου ήταν φιλιά αγγέλων που στην πραγματικότητα κόλλησαν μαζί μου», λέει η 19χρονη και συνεχίζει τονίζοντας ότι σπουδαίος υπερασπιστής της κάθε φορά που κάποιος δεν της φερόταν καλά ήταν και ο πατέρας της.

Όπως αναφέρει όταν γεννήθηκε, οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς της ότι δεν κινδυνεύει η υγεία της, αλλά ότι μία επέμβαση αφαίρεσης ήταν αδύνατη λόγω του μεγάλου αριθμού των σημαδιών.
Τα σημάδια θα αυξάνονται συνεχώς με το πέρασμα του χρόνου και η ίδια πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τον ήλιο καθώς διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο για καρκίνο του δέρματος.


ΠΗΓΗ
ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΟΖΑΡΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ ΤΗΣ ! Σπάνια ασθένεια κάλυψε κατά 70% το σώμα 19χρονης με ελιές (Εικόνες) ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΟΖΑΡΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ ΤΗΣ ! Σπάνια ασθένεια κάλυψε κατά 70% το σώμα 19χρονης με ελιές (Εικόνες) Reviewed by Unknown on 20:00 Rating: 5
Από το Blogger.