ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!!

Τι κι αν μια πρόσφατη βρετανική έρευνα ανέδειξε ως τα καλύτερα επαγγέλματα στο κόσμο αυτά του δικηγόρου, του μηχανικού λογισμικού, του διευθυντή παραγωγής και του διευθυντή μάρκετινγκ; Η 30χρονη Karleen Howden, από το Λονδίνο, σε συνέντευξή της στον βρετανικό Τύπο, αμφισβήτησε τα αποτελέσματα της έρευνας κι ισχυρίστηκε με σθένος ότι εκείνη κάνει την καλύτερη δουλειά στον κόσμο! Τι επαγγέλλεται; Είναι… δοκιμαστής ερωτικών βοηθημάτων!

Η Howden εργάζεται για την εταιρεία «Ann Summers» που κατασκευάζει γυναικεία εσώρουχα και sex toys.Σύμφωνα με τις δηλώσεις της ίδιας, η νεαρή Λονδρέζα δοκιμάζει τουλάχιστον δύο sex toys την εβδομάδα, ενώ φτάνει συνέχεια και σε… σεξουαλική κορύφωση!

Μάλιστα, έχει επιστρατεύσει οικογένεια και φίλους, ώστε να την βοηθήσουν με την δουλειά της. Η Karleen δίνει sex toys για δοκιμή τόσο στις πέντε αδελφές της, όσο και στην… 53χρονη μητέρα της και υποστηρίζει ότι μιλάει ανοιχτά για το σεξ και έτσι προκαλεί και τους φίλους της να κάνουν το ίδιο. «Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που το σεξ δεν ήταν ποτέ ταμπού. Έχω πέντε αδελφές και τους στέλνω sex toys για να τα δοκιμάσουν», δηλώνει η ίδια. Ο λόγος που δίνει τα βοηθήματα στην οικογένειά της για δοκιμή; Όπως εξηγεί η ίδια, μετά την δοκιμή των sex toysκαταγράφει τις εντυπώσεις και τις εκτιμήσεις τους και τις παραδίδει στους υπεύθυνους της εταιρείας.
Παράλληλα, ένα από τα καθήκοντά της είναι να βρίσκει ανθρώπους που επιθυμούν να κάνουν την ίδια δουλειά με εκείνη. Στη προσωπική της σελίδα στο Facebook μάλιστα, χιλιάδες άνθρωποι της στέλνουν μηνύματα απαντώντας θετικά στη πρότασή της να γίνουν επαγγελματίες δοκιμαστές sex toys. Φαίνεται λοιπόν πως οι προτάσεις της βρίσκουν αντίκρισμα!

Όσο για την προσωπική της ζωή; Τα συναισθηματικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο! Ο σύντροφός της, Desi, είναι ενθουσιασμένος, όταν εκείνη πηγαίνει στο σπίτι με τα… «επαγγελματικά της εργαλεία» και τον καλεί να τα δοκιμάσουν μαζί.
ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!! ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!!! Reviewed by Unknown on 00:00 Rating: 5
Από το Blogger.