Καταστράφηκαν τα μαλλιά σου; Αυτή είναι η καλύτερη μάσκα που με μια μόνο φορά θα τα επαναφέρει και θα τα μακρύνει!


Το αποτέλεσμα που προσφέρει αυτή η μάσκα είναι της πιο ακριβής κρέμας κομμωτηρίου!
Καταστράφηκαν τα μαλλιά σου; Αυτή είναι η καλύτερη μάσκα που με με μια φορά θα τα επαναφέρει και θα τα μακρύνει!


Τα μαλλιά σου είναι ξηρά απο τις πολλές χημικές παρεμβάσεις; Οι μπούκλες σου έχουν χάσει την ελαστικότητα τους και το "νεύρο" τους; Υπάρχει μια μοναδική μάσκα που θα επαναφέρει τα μαλλιά σου στη στιγμή, ενώ σε γλυτώνει απο πολλά έξοδα.

Υλικά που θα χρειαστείς.
Μία ώριμη μαυρισμένη μπανάνα.
2 κουταλιές της σούπας καστορέλαιο
2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο
ροδόνερο όσο πάρει

Τρόπος παρασκευής:
Κόβετε μικρά μικρά κομματάκια την μπανάνα σας. Μετά την λιώνετε με ένα πιρούνι. Κατόπιν προσθέτετε το ροδόνερο και την χτυπάτε με ένα μιξεράκι μέχρι να ομοιογενοποιηθεί. Αφού η κρέμα σας θα είναι έτοιμη, θα προσθέσετε στο τέλος το καστορέλαιο και το αιθέριο έλαιο. Ξαναχτυπάτε για μια ακόμη φορά και η κρέμα σας είναι έτοιμη. Την πρώτη φορά μπορείτε να φορέσετε την μάσκα σας μέχρι μια ώρα η και περισσότερο αν μπορείτε. Αφού λουστείτε και ξεβγάλετε καλά, θα δείτε τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά. Άμεσα! Αυτή η μάσκα σταματά την τριχόπτωση, το φριζάρισμα, την άτονη όψη, δίνει ένταση και νέυρο στα μαλλιά διευκολύνοντας την ανάλαφρη κίνηση τους, ενώ οι τρίχες στέκονται υπέροχα στο χτένισμα. Επίσης με συχνή χρήση προστατεύει απο τις χημικές παρεμβάσεις και μακραίνει γρήγορα τα μαλλιά.

extra μυστικά.
Αυτή η μάσκα απαλλάσει και απο την πιτυρίδα σε περίπτωση που υπάρχει.
Εάν θέλετε έξτρα δύναμη και λάμψη, μπορείτε αφού λουστείτε και τελειώσετε με την διαδικασία, να ξεβγάλετε τα μαλλιά σας με μπύρα χωρίς να την αφαιρέσετε. Αποτελεί ένα εξαίρετο φίλτρο προστασίας για να συντηρήσει το υπέροχο αποτέλεσμα, μέχρι και την επόμενη φορά που θα επαναλάβετε την μάσκα. Καλές ομορφιές!!

Η συνταγή,δεν αποτελεί φαρμακευτική αγωγή. Είναι μόνο για καλλυντική χρήση!
ΠΗΓΗ
Καταστράφηκαν τα μαλλιά σου; Αυτή είναι η καλύτερη μάσκα που με μια μόνο φορά θα τα επαναφέρει και θα τα μακρύνει! Καταστράφηκαν τα μαλλιά σου; Αυτή είναι η καλύτερη μάσκα που με μια μόνο φορά θα τα επαναφέρει και θα τα μακρύνει! Reviewed by Unknown on 23:00 Rating: 5
Από το Blogger.