Δείτε το σούπερ-γιοτ των €80 εκατ. που μπορεί να ταξιδέψει από την Αυστραλία στην Ευρώπη με 1 μόνο στάση για καύσιμα

Με τιμή 80 εκατομμύρια ευρώ, το SilverFast είναι ένα από τα πιο ακριβά σκάφη στην αγορά και είναι ιδανικό για όποιον ενδιαφέρεται για το περιβάλλον, αλλά θέλει επίσης και την πολυτέλεια ενός τεράστιου γιοτ.
Το SilverFast είναι ένα σούπερ γιοτ φιλικό προς το περιβάλλον, ενώ εξακολουθεί να παρέχει όλες τις πολυτέλειες που συνδέονται με ένα σκάφος αυτού του μεγέθους.

Κατασκευασμένο από τη Silveryachts, το SilverFast πραγματοποίησε ένα ταξίδι από την Αυστραλία, όπου είναι η έδρα της Silveryachts, στην Ευρώπη, ένα ταξίδι περίπου 10.000 ναυτικών μιλίων, με μόλις μία στάση για καύσιμα, ένα κατόρθωμα σχεδόν άνευ προηγουμένου για ένα τόσο μεγάλο γιοτ.
Πέρα από τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, το SilverFast περιλαμβάνει εννέα καμπίνες επισκεπτών (μια master σουίτα, πέντε δίκλινα και τρία τρίκλινα), μπορεί να φιλοξενήσει ένα πλήρωμα 18 ατόμων, έχει μέγιστη ταχύτητα 27 κόμβων (31 mph) και έχει χώρο ηλιοθεραπείας με έναν υπαίθριο κινηματογράφο, ένα τζακούζι οκτώ ατόμων και ένα σύστημα ήχου 70.000 watt.
Ακόμα, το Silveryachts περιλαμβάνει τεράστιο αποθηκευτικό χώρο και ένα ελικοδρόμιο.

Πάρτε μια γεύση από το SilverFast







ΠΗΓΗ
Δείτε το σούπερ-γιοτ των €80 εκατ. που μπορεί να ταξιδέψει από την Αυστραλία στην Ευρώπη με 1 μόνο στάση για καύσιμα Δείτε το σούπερ-γιοτ των €80 εκατ. που μπορεί να ταξιδέψει από την Αυστραλία στην Ευρώπη με 1 μόνο στάση για καύσιμα Reviewed by Unknown on 23:30 Rating: 5
Από το Blogger.