ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! «Απατημένος Αλβανός κυνηγά να σκοτώσει «Ροζ» ιερέα


Ιερέας έχει προκαλέσει σάλο με τα καμώματα του σε πιστούς και μη … στην περιοχή στην οποία εδρεύει!
Συχνά πυκνά στην ενορία που λειτουργεί καλείται η αστυνομία και αυτό γιατί άνδρας Αλβανικής καταγωγής τον κυνηγά για να τον… σκοτώσει!
Ο αλλοδαπός ισχυρίζεται πως ο παπάς του κατέστρεψε το σπίτι καθώς υποπτεύεται πως ο ιερέας διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα του.Και ίσως να μην έχει άδικο, αν και δεν έχει «χειροπιαστές» αποδείξεις! Ωστόσο κάθε Κυριακή στην συγκεκριμένη εκκλησία της Πάτρας το ενδιαφέρον «κεντρίζουν» τα καμώματα του παπά με την συγκεκριμένη κυρία αλλά και ο τρόπος αντίδρασης του συζύγου της.

Όπως αναφέρουν οι γυναίκες οι οποίες φροντίζουν τα του ναού, ο εν λόγω ιερέας πράγματι είχε μια πιο στενή σχέση με την κυρία του Αλβανού και το χειρότερο όλων ήταν πως η συμπεριφορά και των δύο ήταν κατά καιρούς προκλητική.
Μάλιστα ο Αλβανός έφθασε στο σημείο να χτυπά τη γυναίκα του αφού διαπίστωνε πως και η ίδια κούναγε την ουρά της στον παπά! Η γυναίκα μετά το ξύλο δεν ξαναφάνηκε στην εκκλησία, όμως στον ναό… εμφανίζεται ο άνδρας της. Ο οποίος έχει γίνει «διώκτης» του παππά!
Μάλιστα συχνά πυκνά καλείται η αστυνομία αφού άπαντες φοβούνται πως η εμμονή του Αλβανού να … τα πει ένα χεράκι με τον ιερέα… δεν θα έχει αίσιο τέλος.
 ΠΗΓΗ
ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! «Απατημένος Αλβανός κυνηγά να σκοτώσει «Ροζ» ιερέα ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! «Απατημένος Αλβανός κυνηγά να σκοτώσει «Ροζ» ιερέα Reviewed by Unknown on 10:00 Rating: 5
Από το Blogger.