Οι Συμπτώσεις(;) του Σεπτεμβρίου και ο «Δρομολογημένος» Αστεροειδής


Κάποια πράγματα και κάποιες πληροφορίες πρέπει να τις περνάμε από διπλό και τριπλό τουλπάνι. Οι περισσότερες από αυτές -και οι μεν και οι δε- είναι διαβρωτικές. Και οι γνήσιες και οι παραπλανητικές σκοπό έχουν την προσέλκυση της προσοχής μας αλλά με κάποιον απώτερο στόχο. Αυτόν πρέπει να αποκαλύψουμε…

Έχει ήδη εντοπιστεί ένας αστεροειδής το όνομα του οποίου είναι 2012 TT5. Είναι περί τα 270 μέτρα και θα περάσει ξυστά από την Γη, γύρω στα 5 εκατομμύρια μίλια (8 εκ χλμ). Θα μπορούσε να είναι το ουράνιο σώμα που θα καταστρέψει την Γη με ένα του «άγγιγμα» -πόσο μάλλον- με το να πέσει επάνω της… Όμως, η NASA, σύμφωνα με ανακοίνωσή της αλλά και μέσω tweet επιβεβαιώνει πως ούτε θα μας χτυπήσει ούτε και θα μας επηρεάσει.

Ωστόσο, καθώς φαίνεται ότι όλα αυτά να είναι αληθή (αφού όλα βρίσκονται στην θέση τους και δεν συνέβη τίποτα), μία νέα θεωρία έρχεται να συμληρώσει τα κενά της προηγούμενης καταστροφολογίας που, κυρίως, βασίστηκε στην σχετική προφητεία του Αιδεσιμότατου Εφρέν Ροντρίγκεζ σχετικά με ένα κομήτη που θα πέσει στα κεφάλια μας.

Χωρίζεται σε δύο σκέλη:
α) Αρχικά ο 2012 TT5 ήταν από την φύση του να πέσει στην Γη, κάτι που η NASA το γνώριζε και το απέκρυπτε. Όμως στην πορεία του προς εμάς «κάτι» ή «κάποιοι» λοξοδρόμησαν το «δρομολόγιό» του κι έτσι βρεθήκαμε εκτός ακτίνας βολής…

β) Εξαρχής η τροχιά του αστεροειδή δεν συνέπιπτε με την δική μας, αλλά ήταν να περάσει επίτηδες από δίπλα μας, ξυστά. Μόνο που και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει κάτι ύποπτο στο παρασκήνιο:

Ο 2012 TT5 είναι κατευθυνόμενος από ξένες δυνάμεις, μη φίλιες, και ο σκοπός του είναι καθαρά του αγγελιοφόρου-ανταποκριτή. Θα λάβει και θα στείλει μηνύματα και αναφορές. Η θεωρία υποστηρίζει πως δεν είναι τυχαίο που κατά το «περασμά» του συμβαίνουν τόσο πολλά συνέδρια και «γιορτές», ύποπτα για το μέλλον της ανθρωπότητας, όπως η επίσκεψη και η ομιλία του Πάπα στην Αμερική, η έναρξη της Ατέζντα 2030, περίεργες συμπτώσεις εορτών μουσουλμανικών (Άιντ αλ Άντχα) και εβραϊκών (Σεμιτάχ) εορτών κλπ.
Εφόσον, λοιπόν, ο αστεροειδής δεν περνά τυχαία, έρχεται είτε για να δώσει περεταίρω εντολές σε όλους τους «υψηλούς» των συσκέψεων και των συνεδρίων, είτε για να λάβει ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις αυτών και τον «περιορισμό» της ανθρωπότητας (κάποιοι αναφέρονται σε Τελική Συγκομιδή ή αλλιώς Μεγάλο Θερισμό).
Μπορεί να εμπεριέχουν όλα αυτά μία δόση αλήθειας; Το βέβαιο είναι ότι η πληροφόρηση και η παραπληροφόρηση, σχετικά με τα διάφορα «γεγονότα» που έχουν να κάνουν με τα τέλη Σεπτεμβρίου, οργιάζουν. Οργιάζουν τόσο πολύ που ενδεχομένως γίνονται όλα εσεκεμμένα και σκόπιμα.
Σκόπιμα; Γιατί; Όταν έχεις δύο πληροφορίες (εκείνες για τις οποίες όλα είναι φυσιολογικά και εκείνες που υποστηρίζουν το αντίθετο) και που σθεναρά κονταροκτυπιούνται χωρίς να μπορείς να επιβεβαιώσεις και να διασταυρώσεις ούτε την μία ούτε την άλλη, τότε στο μυαλό δημιουργείται μία σύγχυση και ο νους πέφτει σε αδράνεια. Και αυτό είναι που επιζητούν οι «επικυρίαρχοι»…
Όταν αποδυναμωθεί το μυαλό και η κριτική σκέψη, τότε πολύ εύκολα μπορείς να της επιβληθείς. Προφανώς, τίποτα δεν γίνεται τυχαία.
Ας έχουμε ανοιχτά τα μάτια και το μυαλό μας, χωρίς να επηρεαζόμαστε από τις «πληροφορίες» αλλά ωστόσο να μπορούμε να τις περιεργαζόμαστε.
ΠΗΓΗ
Οι Συμπτώσεις(;) του Σεπτεμβρίου και ο «Δρομολογημένος» Αστεροειδής Οι Συμπτώσεις(;) του Σεπτεμβρίου και ο «Δρομολογημένος» Αστεροειδής  Reviewed by Unknown on 00:30 Rating: 5
Από το Blogger.