Αν το αγόραζε, θα του κόστιζε 2000$. Αντί αυτού, ξόδεψε μόλις 124$ και το έφτιαξε μόνος του. 2 Μέρες αργότερα; Θα θέλετε κι εσείς!


Αν το αγόραζε, θα του κόστιζε 2000$. Αντί αυτού, ξόδεψε μόλις 124$ και το έφτιαξε μόνος του. 2 Μέρες αργότερα; Θα θέλετε κι εσείς!
Όσοι από μας έχουν μεγαλώσει στα προάστια ξέρουν πως είναι να παίζει κανείς σαν παιδί ή να χαλαρώνει ως ενήλικας, σε μία μεγάλη αυλή!
Και μπορεί τα έπιπλα κήπου να είναι ιδιαίτερα ακριβά, αλλά δε χρειάζεται να ανησυχείτε γι’αυτό. Μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ένα υπέροχο ημικυκλικό παγκάκι, για να μπορέσετε να χαλαρώσετε με τους φίλους σας. Όπως ακριβώς έκανε και ο Josua Rhodes!

Ο νέος άνδρας θέλησε να φτιάξει όμορφη την αυλή του. Αντί, λοιπόν, να πληρώσει ακριβά για να αγοράσει ένα παγκάκι, προτίμησε να το φτιάξει μόνο του. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!

Αρχικά, έφτιαξε το ακριβές σχέδιο του επίπλου που επιθυμούσε να φτιάξει. Έπρεπε να είναι αρκετά μεγάλο για να χωράει την παρέα του, αλλά και κατάλληλα φτιαγμένο, ώστε να χωράει στην αυλή χωρίς να κλείνει όλο το χώρο.

Χρειάστηκε 2 μέρες και 124 δολάρια για να το κατασκευάσει. Στην περίπτωση που το αγόραζε, θα έπρεπε να πληρώσει περίπου 2.000 δολάρια!

Πρώτα ξεκίνησε να στήνει με σανίδες το σκελετό.

Φρόντισε να το κάνει ιδιαίτερα στιβαρό, ώστε να αντέχει το βάρος των ανθρώπων που θα κάθονται πάνω του.

Αφού στερέωσε τη βάση, άρχισε να τοποθετεί τις σανίδες του καθίσματος.

Θα μπορούσε να τελειώσει εκεί την κατασκευή αλλά δεν το έκανε. Είχε μεγάλα σχέδια γι’αυτό το παγκάκι!

Έφτιαξε και πλάτη στο πολυγωνικό κάθισμα που είχε κατασκευάσει, ώστε να το κάνει ακόμη πιο άνετο.

Θέλοντας να είναι όλα τέλεια, ο Josua μετρούσε και υπολόγιζε τα πάντα. Όλα έγιναν ιδιαίτερα προσεκτικά!

Έτσι κατασκευάστηκε αυτό το υπέροχο παγκάκι!

Θέλοντας, μάλιστα, να το κάνουν με τη φίλη του τη Laura, πιο όμορφο, αποφάσισαν να το βάψουν κιόλας!

Η βοήθεια που του πρόσφερε η Laura, ήταν ανεκτίμητη. Χωρίς αυτή, το παγκάκι δε θα είχε γίνει τόσο όμορφο!

Πλέον, η αυλή τους είναι έτοιμη να υποδεχτεί την παρέα τους! Εκείνοι είναι έτοιμοι για στιγμές χαλάρωσης. Μήπως θέλετε κι εσείς να μιμηθείτε το παράδειγμα τους;

ΠΗΓΗ
Αν το αγόραζε, θα του κόστιζε 2000$. Αντί αυτού, ξόδεψε μόλις 124$ και το έφτιαξε μόνος του. 2 Μέρες αργότερα; Θα θέλετε κι εσείς! Αν το αγόραζε, θα του κόστιζε 2000$. Αντί αυτού, ξόδεψε μόλις 124$ και το έφτιαξε μόνος του. 2 Μέρες αργότερα; Θα θέλετε κι εσείς! Reviewed by Unknown on 22:30 Rating: 5
Από το Blogger.