Επιστήμονες Κατασκευάζουν τον αθάνατο άνθρωπο.!

Σε λίγα χρόνια όλες οι μεγάλες θρησκείες θα πάνε περίπατο , θα καταργηθούν, και να γιατί...
Επιστήμονες Κατασκευάζουν τον αθάνατο άνθρωπο.!
Σύμφωνα με τους ειδικούς, σε περίπτωση απουσίας του θανάτου και την υπόσχεση της ανταμοιβής ή τιμωρίας στη μετά θάνατον ζωή, οι άνθρωποι θα στραφούν στην επιστήμη που θα τους κάνει αθανάτους. Οι θρησκείες δεν θα έχουν πλέον θέση στον κόσμο . Αμήν και πότε .

Τώρα ας το δικαιολογήσουμε .
Πολλές ομάδες επιστημόνων με διαφόρους τρόπους προσπαθούν να κάνουν τον άνθρωπο αθάνατο .
Εμείς θα περιοριστούμε μόνο στην μέθοδο που προσπαθεί η γνωστή μας Google να πετυχει να κάνει τον άνθρωπο αθάνατο . Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες ...
Ψάχνουν τρόπο να αποθηκεύσουν το ανθρώπινο μυαλό σε έναν υπολογιστή. Μετά το τοποθετούν όπου θέλουν . Ζεις αιώνια....

Η ομάδα της Google χτίζει ένα τεχνητό εγκέφαλο μέσω ενός προγράμματος που ονομάζεται «βαθιά μάθηση." Τον Ιανουάριο του 2014 η Google αγόρασε την εταιρεία Deep Νου, μια τεχνητή νοημοσύνη . Περίπου την ίδια εποχή, η Google έχει κάνει μια επιτροπή δεοντολογίας για την επίβλεψη του έργου.
Ο Ray Kurzweil, αρχιμηχανικός της Google, είναι ένας πολύ γνωστός μελλοντολόγος και ασχολείται με την κατασκευή αυτής της μηχανής .
Δηλ. να μεταφέρουμε τον εγκέφαλο ενός ανθρώπου σε έναν υπολογιστή . Θα γίνει τότε της π@υτ@ν@ς.
Θα έχουμε έχουμε όλα τα μεγάλα μυαλά αθάνατα και αν βρουν την κοινοποίηση τότε θα έχουμε χιλιάδες Αϊνστάινδες, Σωκρατιδες ,Πλατωνες κλπ.
Εγώ θα κάνω έναν Ωνάση και έχω και λίγα χρήματα
 ΠΗΓΗ
Επιστήμονες Κατασκευάζουν τον αθάνατο άνθρωπο.! Επιστήμονες Κατασκευάζουν τον αθάνατο άνθρωπο.! Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5
Από το Blogger.