Iδέες για να χρησιμοποιήσετε τις ΠΟΡΤΕΣ ως πρόσθετο ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ

Aν δεν είστε εσείς που έχετε σχεδιάσει τα σημεία που θα τοποθετηθούν παράθυρα, πόρτες, σώματα καλοριφέρ κλπ. στο σπίτι, όπως δηλαδή συνήθως συμβαίνει όταναγοράζουμε ή νοικιάζουμε ένα ήδη έτοιμο σπίτι, η θέση των στοιχείων αυτών συχνά είναι προβληματικήσε σχέση με την διαμόρφωση που θα επιθυμούσαμε για τον συγκεκριμένο χώρο π.χ πολλές φορές ακόμη και το προς τα που ανοίγουν οι πόρτες είναι ένα στοιχείο που μπορεί να εξοικονομήσει ή να "αχρηστεύσει" χώρο ιδιαίτερα πολύτιμο ειδικά σε μικρά σπίτια. 


Κι όμως οι πόρτες είναι μιαεπιφάνεια που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί ναχρησιμοποιηθεί ως "προέκταση του τοίχου" και να χρησιμεύσει ως πρόσθετοςαποθηκευτικός χώρος και το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό από τις πόρτες κάθε είδους ντουλάπας/ντουλαπιού σε κάθε χώρο/δωμάτιο του σπιτιού.
Το ...σκοινάκι στο εσωτερικό της ντουλάπας απ΄όπου οιπαλαιότεροι κρεμούσαν ζώνες και γραβάτες μπορεί πλέον να αντικατασταθεί με θήκες, μεταλλικά καλάθια και κάθε τύπου παρόμοιο μηχανισμό/τρόπο για την αποθήκευση κάθε είδους αντικειμένου.

Στα πολυκαταστήματα ειδών σπιτιού θα βρείτε πολλών ειδώντέτοιες θήκες, πλαστικές, μεταλλικές, ξύλινες, κατά βάση σε σχετικάοικονομικές τιμές που απλώς θα βιδώσετε ή θα κρεμάσετε πάνω στην πόρτα, αλλά φυσικά και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε τύπου αντικείμενο που πιθανόν σας εξυπηρετεί π.χ μια μεταλλική θήκη για περιοδικά μπορεί θαυμάσια αφού βιδωθεί στο εσωτερικό ενός ντουλαπιού της κουζίνας να μετατραπεί σε χώρο αποθήκευσης για ό,τι εσείς θελήσετε.

Η αξιοποίηση με αυτόν τον τρόπο κάποιων ντουλαπιών στην κουζίνα, σε ντουλαπάκια μπάνιου, στο μέσα μέρος από πόρτες κρεβατοκάμαρας καιπαιδικών δωματίων, όχι μόνο θα σαςεξασφαλίσει επιπλέοναποθηκευτικούς χώρους αλλά θα σας βοηθήσει να βρίσκετε ευκολότερα και να διατηρείταιτακτοποιημένα ένα σωρό αντικείμενα που χρησιμοποιείτε συχνά και που τώρα πιθανόν στριμώχνετε σε ασφυκτικά γεμάτα ράφια ή συρτάρια και που για να τα εντοπίσετε, πρέπει πρώτα να ...αδειάσετε ολόκληρο το ντουλάπι.








Iδέες για να χρησιμοποιήσετε τις ΠΟΡΤΕΣ ως πρόσθετο ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ Iδέες για να χρησιμοποιήσετε τις ΠΟΡΤΕΣ ως πρόσθετο ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ Reviewed by Unknown on 16:30 Rating: 5
Από το Blogger.